| Gabry283 a întrebat:

Hey am o intrebare.
Eu iubesc un baiat..am fost impreuna dar eu nu am fost la intalniri... acum as da orice pentru el. Sunt sigura ca 40% ma place si el. Vreau sa ma dezvirgineze el. Avem 15ani amandoi.
Ce sa fac? Dau funda

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Asteapta sa fii iubita macar in proportie de 99, 99% si de abia pe urma sa accepti sa fii dezvirginata de catre iubit. Dar daca este vorba doar de o simpla dorinta pentru a te "transforma" intro "femeie" te poti dezvirgina si fara sa fii nici macar prietena cu persoasa respectiva. Totusi ar fi bine sa te gandesti ce vei face deoarece este un "pas decisiv" unic, irepetabil si din acest motiv ar fi indicat sa nu zici hop inainte sa faci "saritura" intr-un penis. Virginitatea reprezinta o virtute si o deosebita calitate comportamentala. Multa sanatate.

9 răspunsuri:
| consuello a răspuns:

Esti cam mica la 15 ani sa te gândesti la dezvirginare ai si tu răbdare pana la 17 măcar poți avea probleme serioase pe viitor

| Kanpeki a răspuns:

"Vreau sa ma dezvirgineze el." rolling on the floor
Mai bine ia o carte si citeste.

| Kanpeki a răspuns (pentru Kanpeki):

Carte*
(Sistemul ala de auto-corectare se pare ca nu functioneaza intotdeauna...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Vreau sa ma dezvirgineze el. Avem 15ani amandoi. " - rolling on the floor)) De 3 ori am citit asta.

| Lawliet14 a răspuns:

15 ani... Vai de capul meu, ai 15 ani! Nu esti pregatita de asa ceva.

| Oana92 a răspuns:

La varsta ta nu ar trebui sa te gandesti la tipul care sa te dezvirgineze...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai intai asteapta sa faci 18 ani. Si dupa aceea vei vedea daca mai vrei.

| Fatamuntilor a răspuns:

Asteapta ca sa faci macar 17 ani jumatate, pentru ca odata cu dezvriginarea incep si grijile!