| RyuuKun a întrebat:

Hey.Am o mega problema si chiar nu stiu ce sa mai fac.Imi place de o tipa de ceva timp, bine de fapt o iubesc enorm de mult. I-am spus asta in fata, dar ea nu tine la mine in felul ala. Am avut niste certuri, nu am vorbit o perioada, dar acu am ramas prieteni. Faza e ca mie nu mi-a trecut si mereu ma gandesc la ea.Sunt mai ok cu asta doar ca ma simt mereu prost. Toti preietenii imi spun sa trec peste si sa nu mai stau atat dupa ea.Am incercat sa o uit dar nu prea mi-a mers. So cam am nevoie de ajutor laughing Sa renunt la ea sau sa mai incerc? thinking

8 răspunsuri:
| loveM a răspuns:

Pai eu zic sa mai incerci o data (ultima data) sa discuti cu ea si sa vezi daca i s-au schimbat sentimentele ei pentru tine. daca zice ca nu atunci da-i pace. mai sunt o multime de fete, nu se merita sa stai dupa una care nu te baga in seama. traieste-ti si tu viata ta la fel cum ea si-o traieste pe-a ei.winking

| RyuuKun explică (pentru loveM):

Pai ea ma baga in seama, vorbim, glumim etc. Stiu ca sunt si alte fete, dar ea m-a facut sa simt ceva. Eu nu sunt genul de tip care cauta tipe/cauta dragostea.Ea m-a impresionat si m-a facut sa ma simt important, iubit, inteles.Cam de asta tot stau dupa ea. Plus ca imi e o prietena super buna.Doar ca nu stiu ce sa mai fac. E complicat laughing

| NameHarris a răspuns:

Pai cum ai vrea sa uiti o persoaan daca tot timpul te gandesti la ea?laughing Incearca sa uiti de ea sa vorbesti cu alte fete si iti va trecehappy

| neutrino a răspuns:

Mai incearca, pentru marile iubiri trebuie si sa te lupti pentru a le castiga.

| NoName0x0 a răspuns:

Renunta la ea!

| SkyPilot a răspuns:

Renunta. Esti in friend zone, nu se iese decat foarte rar de acolo.

| Emilian65 a răspuns:

Dac ea nu te vrea, nu mai insista. Dragoste cu sila nu se face. Gaseste-ti alta prietena.

| loveM a răspuns (pentru RyuuKun):

Pfff. naspa atunci. totusi zic sa vorbesti cu ea despre "problema" ta, daca nu te iubeste in felul care ai vrea tu atunci incearca sa o vezi si tu doar ca pe o simpla prietena si atat.winking