Da! fa tu primul pas fi îndrăzneață
dar pe viitor pot aparea comenturi de genu ce gagic urat ai! n-o sa-ti placa acele comenturi(lumea / prieteni or sa rada de tine si al tau gagic mai mult ca sigur)
Incearca sa te apropii de el si sa ii dai de inteles ca il placi, daca el a mai timid fa tu primul pas insa cat de repede posibil nu toti baietii asteapta dupa o fata daca cred ca nu au sanse. Bafta!
Spune-i ca vrei sa incepeti o relatie mai sus de pretenie(si desigur ca si tu il placi)asta daca si tu il placi si mai zi sa lase deoparte rusinea ca doar e barbat nu muiere (Asta o sa-l oftice in sensul bun)
Eu il plac, dar el crede ca nu ma voi uita la el pentru ca nu arata foarte, foarte bine! Dar nu ma baga in seama, nici macar nu ma saluta! Cum sa-l fac sa faca asta? Sa-l bag eu in seama sau?
Nu e urat, urat adica nu are nicio problema, dar e doar cam mic de inaltime!
A...Si vreau sa te mai intreb ceva! Baietilor de obicei le plac fetele indraznete sau nu? Se merita sa fiu indrazneata sau mai bine mai astept, tu ce zici?
Cat de mic mi-este? uite primul coment (nu de alta dar sa mi te obisnuiesti)
ca sa mi te sarute ii trebuie o scara sa ajunga la tine
Le ador pe fetele îndrăznețe
cu îndrăznețele faci treaba mai rapida
Bine, multumesc pentru toate sfaturile, iti dau funda, mai tinem legatura!:*
Indiferent de ce zice lumea [ ca e urat, ca nu va potriviti, etc.] nu trage concluzii pripite si fiti mereu alaturi unul de celalalt. Eu te-as sfatui sa nu faceti relatia publica, pentu ca mai apoi..invidioasele [pe tine ] sau invidiosi [ pe el ] vor incerca sa bage `bete-n roate` asa ca, e mai bine sa stiti doar voi :*. Succes
AlexEjmecheru întreabă: