| Harlow a întrebat:

Hey...Am o problema cu dragostea! De un an si 2 luni nu am mai avut fluturi in stomac si nici prieten...Dar imi place la nebunie de un baiat care este var cu un baiat cu care ma inteleg foarte, foarte bine din clasa de la mine.El invata dupa-amiaza si vine cu 2 ore inainte sa mai stea cu varul lui.Problema este ca nu ma cunoaste dar un baiat din clasa de la mine i-a zis ceva de mine dar nu l-am intrebat ce.(imi era frica sa nu fie ceva de rau).Si nu stiu ce sa fac! Colegul meu(var cu el) ma iubeste de mult timp dar i-am zis sa ramanem frati daca vrea ceva mai mult happy.Si nu stiu cum sa fac sa-l cunosc.Si chiar mi-as dori o relatie cu el sad.Nu sunt timida tare dar nu stiu, cand il vad parca sunt intr-o alta lume.Si cred ca il iubesc nu numai il plac foarte mult happy. Daca aveti vreo idee va rog sa ma ajutati, nu sa va bateti joc de mine sad! Pleaseee!

Răspuns Câştigător
| oOoBrBoOo a răspuns:

Pai sigur esti indragostita de el dupa cate am inteles eubig grin dar vorbeste cu baiatul ala care a vb cu el si intreaba-l ce i-a zis despre tine sau dac anul iti zice sau nu vrei sa faci u asta intrebal pe un prieten dea lui acel baiat pe care il placi si zi catre ala sa il interbe pe acel baiat d ecare iti place daca te place pe tine sau daca nu esti timida sati inima in dinti si mergi la el si zi ca il iubesti si pupal ca sigur o sa reactioneze foarte frumos adica n-are cum sa reactionezi urat dupa ce te tupa o fata. Spar ca te-am ajutat primesc o funda:*big grin?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Timida nu esti, ba din contra, dar sigur mintea nu te ajuta. Sigur ca te vei descurca cu cei doi veri in stilul tau propriu, fara a avea nevoie de sfaturile noastre.

| Harlow explică (pentru neutrino):

Mdaa....nu cred ca ma voi descurca..pana la urma am nevoie de niste sfaturi happy

| Harlow explică (pentru oOoBrBoOo):

Ce este asa important sa primesti fundita?