Nu ești obsedată.
Și nu înțeleg de ce te deranjează că apetitul tău sexual e mai dezvoltat. Chiar e o chestie bună. Când te vei mai maturiza și îți vei începe din plin viața sexuală vei avea mult mai multe satisfacții (dacă îți vei găsi un partener sexual pe măsură).
Așa că nu-ți mai fă probleme și ia totul așa cum e, pentru că ești un om normal, chiar dacă ești diferită de alții.
Din fericire nu toți suntem la fel.
Este normal la vârsta asta sa fie așa... obsedata nu cred, doar ca Îți place foarte mult sa vezi...
Și eu am cam aceeași problema )) dar nu sa mă gândesc foarte des.
Fa ți un iubit, o sa fie altfel atunci.
Preocupările legate de sex, sunt oarecum normale la 17 ani. Obsesia lor devine o problemă doar dacă o cultivi. Activitatea sexuală este receptată de întreg organismul și interpretată. Din câte cunosc eu, sexul oral este considerat de către organism ca nesatisfăcător. Astfel, inceputul unei obsesii pe această temă, poate fi legat de această imcompletitudine a comportamentului dtale. Să nu interpretezi aceasta din partea mea ca o invitație, sugestie sau provocare de a trece la o activitate sexuală normală. Aceasta trebuie făcută cu responsabilitate și maturitate, cu un partener de încredere, în vederea unei relații de durată.
Nici privitul la poze sau video sexi, nu rezolvă situația. Dacă ai preocupări sănătoase și activitate fizică suficientă, sport, alergare, plimbări, obsesia s-ar putea să treacă. Asta este soluția cu gândurile obsesive, trebuie să nu le acorzi atenție, cu cât le acorzi atenție mai mare, cu atât devin mai puternice.
Of, si doar ce-am mancat...
Parintii tai ar trebui sa fie foarte mandri de pana... adica fetita lor.
Fara ce? Parinti? Pai se vad rezultatele. Imi pare rau, ce sa zic, dar sa stii ca nu-i onorezi deloc prin comportamentul tau. Acum, in naivitatea ta, ti se pare o nimic toata, dar sa nu ajungi sa regreti, candva. Ciudat, de obicei, fetele fara tata tind sa-si gaseasca un partener cu un aer patern, asa. Straniu ca tu alegi sa-i gasesti pe toti. E dezonorant ce faci, e imoral, nedemn, si nepotrivit pentru o femeie ce se respecta.
Ok. Și crezi că există vreo soluție viabilă ca să se poată "repara" chestia asta?
Știi bine că orice fel de constrângere nu face decât să o arunce pe căi greșite de sute de ori mai periculoase decât acceptarea situației.
Altă soluție? Tratamente hormonale care să o "potolească"?
S-a încercat asta acum 80 de ani. Ar însemna să-ți bați joc de sănătatea și viața ei.
Să o obligi să-și înfrâneze ceea ce e provocat fiziologic? Ar fi o cale sigură spre depresie și alte rahaturi.
Dacă ar fi fata mea, aș face tot ce e omenește posibil să o feresc de orice urmări nedorite (sarcină, BTS, etc) educând-o, și în rest aș sfătui-o să se accepte așa cum e, să fie fericită și să nu ajungă niciodată să fie traumatizată din cauza asta.
Nu văd altă cale.
Depresie pe baza de lipsa de p..., ce frumos suna.
Daca e un caz intr-atat de grav, in care e chiar ahtiata dupa satisfactiile alea, ceea ce ma indoiesc ca e posibil la 17 ani, iar daca exista e foarte grav, macar sa o faca singura, cumva, nu sa se destrabaleze si desfraneze cu tot cartierul. Daca ai fi tatal ei, cum ai putea sa mergi pe strada stiind ca fiecare barbat pe care-l intalnesti a... "lovit-o" pe fiica-ta? Doar nu suntem animale sa nu avem autocontrol, sa nu ne putem abtine.
Poti incepe sa-ti explori sexualitatea si sa te masturbezi cu degetul pe clitoris, pana iti obtii un orgasm. Asta iti va da senzatii placute si iti va usura povara "poftei" pentru sex.
Fata mea diferența dintre o persoană cu libidou mai mare și o persoană dependentă sexuală aka nimfomană constă în 2 chestii:
1. O persoană nimfomană e promiscuă, deci schimbă parteneri ca pe sosete, se fte literalmente cu tot orașul.
2. Are o nevoie aproape constantă de sex, niciodată nu e satisfăcută și mereu va căuta o nouă pradă. Practic scopul unei nimfomane e sexul, indiferent de consecințe.
Își poate pierde jobul, reputația, familia, irrelevant. Sexul devine tot pentru aceea persoană. E ușor și constant distrasă de gânduri, și în general unei persoane cu adevărat dependent de absolut orice nu doar de sex, din cauza dependenței puternice îi sunt afectate relațiile, perfomanțele profesionale și încet-încet se autodistrug.
Dacă dorința sexuală de distrage de la învățat, schimbi parteneri constant și în gerne nu ești satisfăcută, dar ai face orice să fii, într-adevăr ai problemă de natură psiho-sexuală, dacă nu te regăsești în ce-am scris nu e cazul, ai doar un libidou mai "tare".
De unde știi ca avea gura plină la 14-15 ani? Poate nu-i place sa înghită.