| Charm a întrebat:

Hey am o problema mare, cel putin asa cred. Sunt in a 7a, si prietenul meu la fel. Ca sa zic asa e prima mea dragoste adevarata, si il iubesc nespus de mult. Problema e ca prima data la inceputul clasei au fost ceva probleme intre noi, si acum suntem impreuna de 3 saptamani si 4 zile si de vreo 2 zile, nu stiu sigur a inceput sa ma ignore, sa vorbeasca mai rar cu mine, si sa stea mai mult cu tarfele clasei despre care nimeni nu are o parere buna. Astazi la ultima ora i-am vazut vorbind si alte chestii si de abia ma puteam abtine sa nu sar pe ea si sa ii dau o mama de bataie dar nu numai ei ci si celorlalte trei tarfe. As vrea sa stiu ce sa fac ca sa il recastig pe iubitul meu inapoi. Il iubesc foarte mult si as face orice pentru el chiar daca m-a facut sa sufar un timp destul de lung. Tin sa mentionez ca sunt o fire mai sensibila dar foarte dura. Deci as vrea un raspuns mai detaliat cu ce as putea face sa il indepartez de acele tarfe. Dau funda si nu vreau sa aud comentarii in batjocura.

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Stii baietii pe clasa 7 sunt foarte copilarosi.Inca nu s-au maturizat, si asta o stii si tu, ca fetele se maturizeaza mai greu.In primul rand te jigneste pentru ca le da la fete peste fund in timp ce el este intr-o "relatie" cu tine.Este un nesuferit si nu-i pasa de ce simti tu! Da stiu in clasa 7-a am trecut si eu prin asa ceva! Mi se parea ca il iubesc, ca o sa fie ultimul prieten, ca doar el, ca nu pot trai fara el.Asa este prima oara,insa vei vedea,vei trece peste! Toate astea sunt bullshit!(ra*aturi).Eu iti spun spre binele si pentru. fericirea ta sa-l lasi, pentru ca iti arata pe fata ce simte pentru tine(mai nimic),cand sta cu acele fete fiind constient ca nu le placi/suporti! Ai mare grija cum iti alegi prietenii, eu iti sugerez unii putin mai mari, dar sa fi atenta cu toate stim ce vor baietii de la fete cu adevarat.

12 răspunsuri:
| RedDx a răspuns:

Pai...daca ati fost impreuna 3 saptamani si ceva, cred ca ai observat o oarecare schimbare in comportamentul lui.Se tot distanta de tine in timpul asta? Daca da, atunci e clar ca nu te mai place si cred ca ar trebui sa alegi intre astea 2 variante:1.Il intrebi daca te mai place; 2. Il lasi in pace si asta e...
Daca nu ai observat vreo schimbare in comportamentul sau inseamna ca ce ai vazut tu nu este chiar o relatie, ci poate doar socializau, avand in vedere ca sunteti toti colegi de 3 ani, poate mai mult.
Succes!

| Charm explică (pentru RedDx):

Pai suntem colegi inca din clasa a 5a. Comportamentul lui e altfel, inainte se purta cum trebuie cu mine, iar acum din cauza unro colege care au avut nu stiu ce probleme ca el le-a facut in nu stiu ce fel el se poarta putin mai rece cu mine desii nu i-am facut nimic. Cu asa zisele mele colege (tarfe big grin) rade, vorbeste, glumeste cu ele, le mai da palmi peste fund cum face cu orice fata, chiar si cu mine. De la un timp nu stiu ce sa mai fac, chiar tin la el, si nu vreau sa il pierd. De cand a inceput a vorbeasca cu fetele alea pentru el parca am devenit invizibila. chiar nu stiu ce i-am facut, si nu prea am curajul sa il intreb de ce nu vorbeste cu mine fiindca el e cum sa zic, cand e vorba de mine parca sare la concluzii pripite, si daca o colega il intreaba ceva gen " ce a patit Sophie" crede ca eu am pus-o pe colega respectiva sa il intrebe. Nu prea am idee ce sa mia fac...am incercat sa renunt la el dar nu pot, chiar nu pot si nu stiu ce sa mai incerc sa il readuc din nou langa mine.

| repperrchitycat a răspuns:

Incearca sa il faci gelos...Stai mai mult pe langa prietenul lui cel mai bun si incearca sa ii spui ceva la ureche...Dar ai grija ca iubitul tau sa te vada in permanenta.

| BLeur a răspuns (pentru Charm):

De unde eşti? Din ce oraş?

| Charm explică (pentru BLeur):

Din Arad, jud Hd

| BLeur a răspuns (pentru Charm):

Ok, încearcă să vorbeşti cu el, fii curajoasă şi întreabă-l dacă te mai iubeşte, sigur acele " colege " i-au spus ceva despre tine şi prin acele cuvinte, el şi-a schimbat părerea despre tine.şi acum nu cred că te mai iubeşte, dar încearcă să vorbeşti cu el.să vezi dacă mai simte ceva pentru tine. happy

| MojitoMarco a răspuns:

Sincer nu o sa ramai niciodata cu el sunteti prea tineri... ce simti u pentru el nu este dragoste.winking oricum daca vrei sa il recastigi fal gelos raspundei cu acceias moneda si ff indiferenta fata de el si o sa vz ca el o sa vn la u. bafta

| gazza01 a răspuns:

Buna! In primul rand! Ai o poveste foarte funny, avand in vedere ca ai 13, 14 ani! La varsta asta nu ar trebui sa fi geloasa, ai tot timpul din lume sa iti faci alt prieten. Pt ca, exact cum spune si altcineva happy 40% se poate sa ramai cu acel baiat happy Dupa cum vad eu el e mai "smecheras" si baietii de genul asta nu pun suflet happy mai ales la varsta asta, cand incep relatziile... Incearca sa ii dai papucii pentru ca am un feeling ca asta va face el curand! NEXT iubytha, nu te merita! Stii cum se spune: "dupa baieti si dupa autobuz sa nu alergi nici o data, ca dupa 30 de min apare altu! laughing) " si + ca la varsta asta asa trebuie sa faci, joaca'i pe degete! happy Dupa 20 de ani. Cand o sa ai un pic de maturitate, cumintzeste'te laughing) pana atunci, NU! Bft multa! A laughing si am uitat happy in al doilea rand, incearca sa nu mai folosesti cuvinte urate pentru ca iesite din gura unui copil de varsta ta suna cel putin haios laughing) Sper ca am fost de ajutor... Funda? big grin

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| EvilThoughts a răspuns:

Buna!happySi eu sunt in clasa a7a.happy

Parerea mea este ca daca te ignora (desi aveti o relatie) probabil ca simte ca il sufoci, poate esti mult prea posesiva, sau poate ca ...nu te mai place,desi ma indoiesc.
Gandeste-te ca nu conteaza ce fac fetele din clasa ta, atata timp cat el pe tine te place si nu s-ar gandi in niciun caz sa iti dea papucii pentru ele.

Cel mai bine ar fi sa discutati deschis despre problemele pe care le aveti, sa-i spui in fata ce te deranjeaza si el va face cu siguranta la fel.Astfel veti ajunge sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt si va veti indrepta relatia.Nicio relatie nu rezist afara comunicare.happy

Bafta ...si la scoala!
Have a nice day!happy

| RedDany a răspuns:

Poate vrea sa vada daca esti geloasa