Prezinta-i-l. Simplu. Va vedea cu cine doresti sa-ti petreci timpul liber si sunt convins ca va intelege. Bafta.
Il cunoaste, deoarece e colegul meu de clasa. Dar, considera ca e gresit sa merg la el acasa.
Inseamna ca este mai conservatoare, cu vederi mai "inguste" si din acest motiv va fi nevoie sa ai cu ea una sau mai multe discutii prin care sa o convingi ca poate avea incredere deplina in tine din moment ce nu i-ai dat vreun motiv pana in prezent de a nu fi multumita de tine sau sa o faci de rusine. Incearca sa-i explici ca nu ai dori sub nicio forma sa-i ascunzi trairile si "secretele" tale ba chiar din contra ai nevoie de sfaturile ei.
Ai fost de mai multe ori acasa la el si nu ti-a facut ''nimic''? Bun asa, unde-i gasesti frate? Se vede ca baiatul te iubeste, altul ar fi profitat de tine. Pe viitor, invita-l si pe el acasa la tine si cu ocazia asta il prezinti si parintilor.
Stiu, oricum parintii nu inteleg. Chiar ma iubeste si ma respecta.
Pai nici ai mei nu inteleg. Sunt comunisti, ori ne vor binele. Nu stiu. Esti norocoasa!
Invital pe el la tine/la voi si vei vedea ca dupa un timp mama ta se va obisnui cu prezenta lui in preajma ta. Si garantat ca mama ta va deveni mult mai "flexibila"in parerile ei
Imi pare rau domnisoara dar faptele vorbesc de la sine, cand un baiat invita acasa la el o fata sau viceversa, NICIODATA dar NICIODATA persoana invitata nu se duce cu gandul ca se vor uita la un film, exclus asa ceva, fiecare este invitat si primeste invitaia cu un scop, ce s-ar fi intamplat daca iubi incepea sa te pipaie si sa iti dea de inteles ca vrea sex? ii spuneai ca NU? atunci ce cautai la el acasa? (locul CEL MAI FAVORABIL al actelor sexuale neasteptate) baiatul nu a facut nici o miscare pentru ca e inteligent si stie sa isi joace cartile, dar tot va veni momentul sexului, el este la varsta experimentarii, daca tu NU esti in stare sa ii oferi sex retragete elegant din relatie, presupun ca sti unde-i usa
De preferat la varsta ta sa lasi deoparte baietii si sa te concentrezi sa inveti pentru admitere la o universitate de prestigiu, unde te va astepta studentia unde vei strabate cat mai multe cearsafuri, vei iesi in club cu fete, betii in camin, chefuri cu baietii, invatat pentru sesiune
Sa stii ca unii baieti mai si gandesc si sunt smecheri, trebuie sa ademenesti prada ca sa o prinzi, nu o poti prinde din prima
Eu i-am dat de inteles ca inca e devreme, mi-a respectat decizia si totusi a ramas alaturi de mine.
Sa stii ca nu e deloc frumos pentru o fata minora sa mearga la un baiat acasa fara un parinte. E ingrijorator ca el te invita, fie nu are educatia corecta, fie nu te respecta si mai ingrijorator ca tu accepti. daca el va afla ca iti minti parintii, atunci respectul pentru tine va disparea de tot. faptul ca nu faceti sex este absolut de asteptat, ai doar 17 ani, nu se pune inca problema sexualui la varsta ta. Dar ar trebui sa te respecti mai mult si sa ceri mai mult respect. Parintii tai au multa dreptate si faci foarte rau ca ii minti. Eu ti-as sugera sa iti revizuiesti comportamentul. Sa iti respecti parintii si sa nu ii mai minti, sa te respecti pe tine si sa nu te mai duci al un barbat acasa, sa ceri respect si in relatie. E mai bine asa, o relatie durabila se bazeaza pe respect la fel de mult ca pe iubire.