| edc a întrebat:

Hey. Am revenit si eu cu o intrebare. Sa va zic putin despre.
Deci sunt cu un tip cu 8 ani mai mare ca mine, lucrurile intre noi sunt destul de complicate, am fost impreuna oficial 1 luna de zile, apoi ne-am despartit si inainte de a face fi data cand am fi facut 2 luni ne-am impacat si apoi din nou ne-am despartit. De atunci mereu cand ne intalnim ne sarutam, ne tinem in brate, ne vorbim cu " iubire, iubitu, iubita " ne purtam ca si cum am fi impreuna. Acum cateva zile am fost pana la el si de la sarutari am ajuns ca stam unul peste altul. Nu am facut nimic pentru ca m-am " trezit " eu. In acel moment simteam ca daca ar fi fost sa se intample ceva, s-ar fi intamplat. Acum vine intrebarea mea : Ce ar trebui sa fac? Sa continuam sa ne vedem asa sau sa renuntam definitiv?
Precizez ca tin foarte mult la el si el la mine, la noi e mai mult faza ca parintii nostri nu ar accepta niciodata relatia noastra.

Răspuns Câştigător
| ElectroAngel a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el si sa gasiti o cale mai buna 2)Sa discutati despre ce s-a intamplat in ziua aceea. Funda puppy dog eyes

10 răspunsuri:
| edc explică (pentru ElectroAngel):

In ziua acea cand am fost la el big grin?

| ElectroAngel a răspuns:

Da big grin

| Roxana121 a răspuns:

Tu trebuie sa intelegi kei important pentru tine o relatie normala si serioasa, sau pupari imbratisari cand si cum. Vorbeste cu respectivul baiat si hotariti ceva normal, pentru ca mai apoi sa nu te trezesti plingind.

| ℓσνє a răspuns:

Buna. Eu cred ca pentru el este o joaca. El nici nu cred ca stie ce isi doreste, o relatie serioasa, sau ceva temporar. Tot ce pot sa iti spun este sa nu te lasi influentata. Poate si diferenta de varsta isi spune punctul de vedere aici. Te poate rani, asa ca discuta cu el si vezi ce are de gand pe viitor.

| Licurici18 a răspuns:

Hey...uite din cate stiu o relatie nu trebuie sa aiba o diferenta mai mare 7 ani intre parteneri (ma rog), uneori in relatiile astea cu parteneri cu 8-9-10 ani mai mari decat fetele, parintii spun NU din starthappy, in unele cazuri parintii sa zic asa nu isi mai recunosc copilulhappy sunt cazuri. Vorbeste cu el despre ziua aceea, intreaba-l ce vrea sa fie cu tine (daca iti spune da) il intrebi de cehappy asta ca nu cumva sa afli ca el sta cu tine din intereshappy

| Ana_4223 a răspuns:

1.Foarte bine ca nu te.ai lasat in acel moment in care foarte multe fete s.ar fi lasat cuprinse de pasiune si vai ca il iubesc, ma bucur ca nu esti cu capul in nori, si ca esti realista
2. Pune.te si tu oleaca in locul parintilor tai.
3.Tu intreaba.l pe el ce vrea de fapt de la tine, daca vrea o relatie serioasa sau o aventura, sau daca este doar asa o joaca care se intampla intre voi cand va intalniti, ca nici nu poti sa fii toata ziua buna ziuaa dupa cum vrea el, adica n usunteti impreuna dar va sarutati va alintati va tineti in brate.Nici tu nu poti sa fii carpa lui,ca din momnet ce spune ca este o joaca sau o aventura inseamna ca nu are nici un sentiment fat de tine,sau poate are asa ii starnesti pasiune sau in cel mai bun caz te place este atras de tine.Dca ddoreste o relatie serioasa, il inttrebi ce insemna pentru el o relatie serioasa, si dupa vezi ce iti spune, gandeste.te la raspunsul lui, si apoi iei hotarerea finala.Succes!

| Sw33tG1rl4ever a răspuns:

Eu oricum nu cred ca te iubeste, vrea doar sa profite de tine. Si parintii au perfecta dreptate, da' mai exact ce varsta aveti?

| KiddFaraSentimente a răspuns:

E diferenţă mare de vârstă, deci şi de gândire. E normal ca părinţii să nu fie de acord. Eu nu cred că el ţine la tine cum ţii tu la el, ci că e mai mult o joacă. Analizează situaţia, gândeşte-te ce e mai bine pentru tine.

| Coloryssy a răspuns:

Fiecare pe drumu lui

| edc explică (pentru Sw33tG1rl4ever):

Eu 18 el 26 :d