Poţi să te împaci cu el. Totul e să rezolvi problemuţa cu părinţii înainte. Nu'i mare chestie, trebuie doar să le vorbeşti şi să'i rogi să te înţeleagă. Măcar pe mama ta, dacă cu tatăl tău nu te înţelegi la fel, sau viceversa. Ai putea discuta şi cu "M" să'l facă pe prietenul tău să realizeze că încă îl placi şi'ţi face mai mult rău dacă nu vorbeşte cu tine.
Succes!
Am incercat sa vorbesc si cu M, dar el este in Italia ...cu parintii nu ma mai inteleg asa de bine de cand m-am mutat din orasul meu natal, aici ...Nu ma inteleg, intot deauna ma considera o fata de 5 ani, nu realizeala ca am crescut si ei cred ca nu gandesc ca oricand S ma poate pacali sa profite de mine, dar stiu 100% ca se inseala pentru ca ma iubeste si nu ar face asa ceva
Atunci spune'le că indiferent de părerea lor tu ştii că băiatul nu ţi'ar face rău şi tu chiar îţi doreşti să fii cu el. Altă soluţie nu prea văd.
Timp de 10 luni mama ta nu a stiut nimic? dar voi cum va intalneati? ori aveti 13 ani, si va vedeti odata la 5 luni,ori nu stiu ce sa cred.dar in fine: daca mama ta nu te lasa sa te vezi cu el, explica`i frumos ca tii la el, totusi 10 luni=> apropae un an, e mult timp.cat despre prietena ta. daca nu vrea sa te ajute nu ai ce sa-i faci, oricum TU TREBUIE SA FACI CE GANDESTI TU INSATI nu ce spune altcineva, oricat de prieten/a ti-ar fi.
Pai noi ne vedeam in fiecare zi, iarna afara la zapada, vara la baie.Cand ieseam cu prietenele mele, el era mereu cu noi...el si cu inca 2 baieti, prietenul prietenei mele cele mai bune si prietenul la inca o fata...am incercat sa vorbesc cu ei, dar nu ma pot intelege. Intot deauna au spus ca scoala e pe primul loc, dar rezultatele nu mi s`au modifivat de loc.