| Rocks a întrebat:

Hey! ..Am si eu o intrebare daca se poate..de ce baietilor le este "RUSINE"..cred.sa planga? Deci eu practic cand m`am despartit de iubitul meu.[cu care am stat 9 luni juma] am inceput sa plang...si el tot incerca sa ma faca sa rad..doar ca a inceput si el sa planga..si s`a ascuns. spunand ca i`a intrat ceva in ochi.cand l`am intrebat de ce spune asta.mi-a raspuns scurt "Orgoliul"..deci chiar nu inteleg.

14 răspunsuri:
| xJeniferx a răspuns:

Unii baieti din cauza ca sunt prea orgoliosi nu plang in fata la vrea fata sau cand se desp de o pers la care inca mai tine...

| xJeniferx a răspuns:

Asa sunt unii si nu prea poti sa ii schimbihappy

| Adelk a răspuns:

Pai! Baieti vor sa para tari ca nimic nu poate dobora, vor sa para cruzi, nemilosi, ca un stejar puternic!
Dar in sinea lor sunt sensibil multi dintre ei, chiar daca la prima vedere par duri.
Sunt baiat recunosc vreau sa par dur si serios dar in sinea mea sunt mai sensibil.
Nu stiu asa suntem noi.

| DyaLove a răspuns:

Exact asta e problema. Au 'orgoliul' prea marewinking

| xBya a răspuns:

Ei au chestia aia pe care o numesc 'barbatie' si care cica nu`i lasa sa`si arate momentele de sensibilitate altora. A zis un adevar cand ti-a raspuns 'orgoliul'. Adica, cum sa planga el in fata unei persoane la care tine? Numai fetele 'au voie' sa`si dea arama pe fata si sa planga oriunde, oricand si din orice. Dar daca baietii nu plang in fata noastra, nu inseamna ca nu o fac in singuratate. happy

| videochatconstanta a răspuns:

Plang si la necazuri si la fericire. ca nu arat? asta e alta problema. este prea ciudat poate. sau neobisnuit. nu e casual ca sa vezi barbati plangand, pentru ca nu vor sa arate, nu suntem asa deschisi cu persoanele din jur, si cu sentimentele noaste, asa ca ne deranjeaza sa ne vada lumea plangand

| Vibrations a răspuns:

Orgoliul e și din partea ta nu numai din partea lui. De ce vrei să-l vezi că plânge? Nu tot ca să-ți alimentezi orgoliul? Că vai, ce impact ai avut tu asupra sentimentelor lui... Lasă ipocrizia.

| TheBoy123 a răspuns:

Baietii au mandria lor, de aia nu vor sa planga, o lacrima ceva le mai dau dar de plans e mai greu la un baiat, doar in cazuri mai neplacute

| D3iDEI a răspuns:

Eu plang mereu!

| Oana92 a răspuns:

Pentru ca ei sunt invatati de catre societate ca daca plang nu sunt barbati. Multi dintre ei ajung sa aiba un comportament deviant tocmai din cauza faptului ca isi reprima sentimentele. Personal cred ca e mai de apreciat un barbat care reuseste sa planga in anumite situatii decat unul care sufera dar nu vrea sa arate, cred ca e nevoie de mult curaj ca sa arati ca iti pasa si ca practic in acel moment esti extrem de vulnerabil si de usor de lovit...

| Joker1958 a răspuns:

Dupa 9luni cred ca il cunosteai destul de bine si sunt sigur ca el lasase orgonliul deoparte.
si revenind la intrebare da, baietii plang dupa fetele la care au tinut destul de mult dar mai mult in interior, era si o mel baietii mari nu plang. sut sigur ca si lui ii parea rau ca v-ati despartit si in cerca sa te faca sa te simti mai bine dar pana la urma a cedat si nu cred ca a vrut sa il vezi plangand. stiu cum e cand incerci sa pui punct intr-o relatie unde vrei sa continui si explicatiile sunt prea aiurea de datstraight face

| IonutRonaldo7 a răspuns:

E urat ca un baiat/barbat sa planga. La fete este altceva...
Eu decat odata am plans dupa o fata si am avut peste 10 relatii, dar decat una m-a facut sa ma gandesc la ea mereu si decat dupa ea am plans. Restu au fost doar aventuri big grin

Răspuns utilizator avertizat
| gugulina97 a răspuns:

Ce ratatstraight face nu suport persoanele care pun orgoliul in fata sentimentelor!