| Myrru a întrebat:

Hey! Am si eu o problema! Fara batai de joc! e cat se poate de serios si va rog sa cititi tot! Pai...incepe cam asa: saptamana trecuta a venit la noi un prieten de-al fratelui meu pe care eu il cunosteam deja. A stat la noi peste noapte. Eu il placeam de mult pe el si nu stiu daca ma placea da in acea seara tot imi facea diferite avansuri pe care pana acum nu mi le mai facuse. Noapte dormeau toti, iar eu m-am dus la baie.Mi s-a parut foarte ciudat cand el a venit si tocmai ce intrasem a intrat si el dupa mine.L-am intrebat ce cauta acolo normal, iar el a zis ca are sa-mi zica ceva. Ne-am ajezt jos pe covoras cand el a inceput sa imi zica tot felul de chestii cum ca ma place de mult si bla bla. apoi a urmat un sarut lung si a incercat sa ma dezbrace, nu l-am lasat si i-am zis ca sunt prea mica pentru asa ceva iar el s-a oprit ( mentionez ca am 15 ani si el 17). Dupa acea am plecat fiecare in camerele noastre...dar supa cateva minute a venit la mine si mi-a zis ca el nu mai rezista.A sarit pe mine in pat si m-a sarutat apoi ne-am jucat putin, ne-am facut si sex oral unul altuia vreo jumatate de ora apoi el a introdus din greseala penisul foarte adanc in mine iar eu am tipat si el s-a oprit. Help meee! ce sa fac? s-ar putea sa ma fi dezvirginat? ajutor! nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| AndreiPiticu99 a răspuns:

Bai numa despre ia ati vb ca facut ca dres mai bine ziceti teva de retardatu ala care a desvirginato ca nu am cum sa-i spun lu animalu ala. s-a intamplat, ala 17 minte de adult de acum, dar ea 15 un copiil nevinovat mancalar viermi sal manance calcalar trenu sal manance eu te sfatuiesc sa te duci la un doctor sa vezi care e situatia si psiholog ca sa treci de moment. ciao pupici si ai grija si tu de tine,

34 răspunsuri:
| Grumpy123 a răspuns:

Atata timp cat ai avut contact sexual, esti dezvirginata happy

| Woodenpints91 a răspuns:

rolling on the floor))

| Neo12 a răspuns:

Da,te-a dezvirginat.
Tu nu trebuia sa te lasi dusa de val si sa o faci de la aceasta varsta.
Mai aveai destul timp in viata sa faci asa ceva, cred eu.

| Grumpy123 a răspuns (pentru Mădă0611):

Carei faza? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic. Daca nu a ejaculat in tine, poti sta linistita. Da, te-a dezvirginat.

| mona a răspuns:

Da,este posibil sa te dezvirginat

| Mădă0611 a răspuns (pentru Grumpy123):

Nu ti se pare ca Myrru troll-uieste? laughing

| Georgian_Alex_1995_LQXO a răspuns:

Pai ai avut contact sexul, nu mai esti virgina sory.

| Grumpy123 a răspuns (pentru Mădă0611):

Sincer.Eu vroiam sa zic si faza cu ce se gandeste ma-sa
gen "Nesimtitu, mi-a deflorat fata" laughing) Dar n-am mai ziso si am zis sa fiu si eu serios macar odata dar nu pot rolling on the floor Sincer nu se pricepe happy

| Azµre a răspuns:

Cum să nu ne batem joc, când tu îți bați joc singură de tine...

| Azµre a răspuns (pentru Mădă0611):

La greu! Cică să nu ne batem joc, dar și-a bătut ea singură joc de ea!

| DNSK a răspuns:

Mda, te-a dezvirginat, din pacate.S-a intamplat foarte aiurea totul.dar asta e, timpul nu-l poti da inapoi

| WildDream a răspuns:

Felicitari ai fost dezvirginata (si nu a introdus din greseala scumpa, a introdus pentru ca a vrut sa introduca)... Oricum virgina virgina da de stiu oral stiai sa faci...

| Layysa_Larisa_1994 a răspuns:

Pai.mie mi s.a intamplat la fel absolut si depinde daca te-a durut si poate ti-a curs si sange cred ca nu parerea mea nu esti foarte mica dar totusi du-te la un doctor

| exicodili a răspuns:

Si normal ca te-a dezvirginat scumpa....Fii mai atenta cu cine te legi, baiatul e un porc daca vine asa nesimtit la tine si iti spune ca nu mai poate, atata timp cat nici nu sunteti intro relatie oficiala.Nu te respecta nici el pe tine, nici tu nu te respecti ca fata ca permiti asa comportament si te lasi dusa de asa avansuri porcesti.Sa ai mai multa demnitate pe viitor si sa-i tragi vreo palma cand va mai veni cu astfel de propuneri.Respectate,caci nimeni nu o va face in locul tau

| darius1001 a răspuns:

Da tea dezvirginat dar asta este nu trebuia sa te lasi dusa de val laughing

| Oana92 a răspuns:

Si nimeni din casa nu te-a auzit cand ai tipat? Nu cumva, chiar atunci te-ai si trezit?

| PedoBarbie a răspuns (pentru Azµre):

Aşa şi...

| Myrru explică (pentru Woodenpints91):

Ce ti se pare asa de amuzant? crezi cai de gluma? nu citi daca nu iti convine!

| Myrru explică (pentru Grumpy123):

Esti prost? nu stii sa citesti?

| Myrru explică (pentru Grumpy123):

Ha ha ha! ce am mai ras de niste prosti!

| Myrru explică (pentru Azµre):

Vezi sa nu-mi bat joc si de tine daca zici ca mi-am batut de tine! sorry esti fraier

| Azµre a răspuns (pentru Myrru):

Nu de mine scumpo, ți-ai bătut singură de tine. La 15 ani te lași așa ușor pentru sex. Să fim serioși pe ce planetă ai trăit?!
N-ai nici cea mai mică idee în materie de sex și normal că toată lumea de aici are o părere proastă despre tine. Atâta timp cât tu ți-ai bătut singură joc de tine în halul acesta.
Citez: "Dupa acea am plecat fiecare in camerele noastre...dar supa cateva minute a venit la mine si mi-a zis ca el nu mai rezista.A sarit pe mine in pat si m-a sarutat apoi ne-am jucat putin, ne-am facut si sex oral unul altuia vreo jumatate de ora apoi el a introdus din greseala penisul foarte adanc in mine iar eu am tipat si el s-a oprit."

Cum a introdus din greșeală penisul? L-ai lăsat. E vina ta.

| Myrru explică (pentru exicodili):

Multumesc mult pentru raspuns, as vrea sa pot da doua fundite pentru ca ti-as da si tie una si celorlalti care mi-au dat raspunsuri folositoare! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AndreiPiticu99):

Copil nevinovat? dar cand a lins acadeaua 30 de min ( cum zice ea, dracu stie acum) aluia unde e nevinovatia? voi confundati vulpea cu gaina

| Myrru explică (pentru Azµre):

Te rog sa ma crezi ca nu am avut nici o idee despre ce el are de gand sa faca! nu stiu daca din greseala sau a vrut...

| Myrru explică (pentru anonim_4396):

Nu nu, cred ca tu confunzi tot! nu mai citi daca vrei sa lasi doar raspunsuri rautacioase!

| Azµre a răspuns (pentru Myrru):

Ok și problema ta este dacă mai ești sau nu virgină. Odată ce a băgat-o e posibil să numai fii acum depinde de himenul tău dacă e unul elastic sau depinde de forma lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Myrru):

Am mai citit odata, si nu las raspunsuri aiurea stai linistita. Dar cum i-ai zis prima oara sa plece puteai si a 2 oara. Odata ce ti-a facut oral si iai facut inapoi ce te asteptai sa plece? nu nu cred. Deci ai vrut ai acceptat si tia placut.Nimic gresit dar nu face pe nevinovata, asa cum crede Andrei. Si faza cu "a introdus din greseala penisul" te rog frumos, asta e insulta la inteligenta tuturor de aici. Doar sa fie chior si prost pe langa, sa zicem ca vroia sa tio introduca in fund si a "gresit" gaura, dar de atlfel, nu exista greseala fatuca hai.