| Myrru a întrebat:

Hey! Am si eu o problema! Fara batai de joc! e cat se poate de serios si va rog sa cititi tot! Pai...incepe cam asa: saptamana trecuta a venit la noi un prieten de-al fratelui meu pe care eu il cunosteam deja. A stat la noi peste noapte. Eu il placeam de mult pe el si nu stiu daca ma placea da in acea seara tot imi facea diferite avansuri pe care pana acum nu mi le mai facuse. Noapte dormeau toti, iar eu m-am dus la baie.Mi s-a parut foarte ciudat cand el a venit si tocmai ce intrasem a intrat si el dupa mine.L-am intrebat ce cauta acolo normal, iar el a zis ca are sa-mi zica ceva. Ne-am ajezt jos pe covoras cand el a inceput sa imi zica tot felul de chestii cum ca ma place de mult si bla bla. apoi a urmat un sarut lung si a incercat sa ma dezbrace, nu l-am lasat si i-am zis ca sunt prea mica pentru asa ceva iar el s-a oprit ( mentionez ca am 15 ani si el 17). Dupa acea am plecat fiecare in camerele noastre...dar supa cateva minute a venit la mine si mi-a zis ca el nu mai rezista.A sarit pe mine in pat si m-a sarutat apoi ne-am jucat putin, ne-am facut si sex oral unul altuia vreo jumatate de ora apoi el a introdus din greseala penisul foarte adanc in mine iar eu am tipat si el s-a oprit. Help meee! ce sa fac? s-ar putea sa ma fi dezvirginat? ajutor! nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| AndreiPiticu99 a răspuns:

Bai numa despre ia ati vb ca facut ca dres mai bine ziceti teva de retardatu ala care a desvirginato ca nu am cum sa-i spun lu animalu ala. s-a intamplat, ala 17 minte de adult de acum, dar ea 15 un copiil nevinovat mancalar viermi sal manance calcalar trenu sal manance eu te sfatuiesc sa te duci la un doctor sa vezi care e situatia si psiholog ca sa treci de moment. ciao pupici si ai grija si tu de tine,

34 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns (pentru Myrru):

laughing)))

| AndreiPiticu99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da eu asa cred ai ceva in potriva. eu zic ce cred. daca imi vine sa-ti spun ca esti prost iti zic, pricepi. si ala e vinovatu.

| AndreiPiticu99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai pisicule ai cat de cat dreptaet cu ultimele 3 randuri, si nu am ce spune acum. si asa nu te complica si nu-ti face dusmani. e doar o intrebare. hai bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AndreiPiticu99):

1. bai si prost sa faci pe cunostintele tale sau prietenii tai, nu vad de ce tiai permite sa imi zici mie asa ceva
2. se vede ca abia procesezi orice ca iti ia inca 4 min de la primul raspuns sa vezi ca am ceva dreptate
3. in spatele pc-ului toti avem aripi si putem sa fim arnold stii? asa ca lasa-ma cu apucaturi din astea de 12 ani, maturizeazate
4. nu ma complic si nu fac dusmani nici in viata reala daramite pe un site, tu iei lucrurile prea in serios pentru un raspuns care nu am insultat ca un apucat ca tine, am zis doar parerea mea, iar ce denota ca ai o varsta inca frageda (nu mam mira sa fi din 99) asa ca lasa amenintarile astea si pune mana pe carte