Bai numa despre ia ati vb ca facut ca dres mai bine ziceti teva de retardatu ala care a desvirginato ca nu am cum sa-i spun lu animalu ala. s-a intamplat, ala 17 minte de adult de acum, dar ea 15 un copiil nevinovat mancalar viermi sal manance calcalar trenu sal manance eu te sfatuiesc sa te duci la un doctor sa vezi care e situatia si psiholog ca sa treci de moment. ciao pupici si ai grija si tu de tine,
Da eu asa cred ai ceva in potriva. eu zic ce cred. daca imi vine sa-ti spun ca esti prost iti zic, pricepi. si ala e vinovatu.
Bai pisicule ai cat de cat dreptaet cu ultimele 3 randuri, si nu am ce spune acum. si asa nu te complica si nu-ti face dusmani. e doar o intrebare. hai bafta
1. bai si prost sa faci pe cunostintele tale sau prietenii tai, nu vad de ce tiai permite sa imi zici mie asa ceva
2. se vede ca abia procesezi orice ca iti ia inca 4 min de la primul raspuns sa vezi ca am ceva dreptate
3. in spatele pc-ului toti avem aripi si putem sa fim arnold stii? asa ca lasa-ma cu apucaturi din astea de 12 ani, maturizeazate
4. nu ma complic si nu fac dusmani nici in viata reala daramite pe un site, tu iei lucrurile prea in serios pentru un raspuns care nu am insultat ca un apucat ca tine, am zis doar parerea mea, iar ce denota ca ai o varsta inca frageda (nu mam mira sa fi din 99) asa ca lasa amenintarile astea si pune mana pe carte
Mutubal întreabă: