Bai numa despre ia ati vb ca facut ca dres mai bine ziceti teva de retardatu ala care a desvirginato ca nu am cum sa-i spun lu animalu ala. s-a intamplat, ala 17 minte de adult de acum, dar ea 15 un copiil nevinovat mancalar viermi sal manance calcalar trenu sal manance eu te sfatuiesc sa te duci la un doctor sa vezi care e situatia si psiholog ca sa treci de moment. ciao pupici si ai grija si tu de tine,
Copil nevinovat? dar cand a lins acadeaua 30 de min ( cum zice ea, dracu stie acum) aluia unde e nevinovatia? voi confundati vulpea cu gaina
Nu nu, cred ca tu confunzi tot! nu mai citi daca vrei sa lasi doar raspunsuri rautacioase!
Am mai citit odata, si nu las raspunsuri aiurea stai linistita. Dar cum i-ai zis prima oara sa plece puteai si a 2 oara. Odata ce ti-a facut oral si iai facut inapoi ce te asteptai sa plece? nu nu cred. Deci ai vrut ai acceptat si tia placut.Nimic gresit dar nu face pe nevinovata, asa cum crede Andrei. Si faza cu "a introdus din greseala penisul" te rog frumos, asta e insulta la inteligenta tuturor de aici. Doar sa fie chior si prost pe langa, sa zicem ca vroia sa tio introduca in fund si a "gresit" gaura, dar de atlfel, nu exista greseala fatuca hai.
Da eu asa cred ai ceva in potriva. eu zic ce cred. daca imi vine sa-ti spun ca esti prost iti zic, pricepi. si ala e vinovatu.
Bai pisicule ai cat de cat dreptaet cu ultimele 3 randuri, si nu am ce spune acum. si asa nu te complica si nu-ti face dusmani. e doar o intrebare. hai bafta
1. bai si prost sa faci pe cunostintele tale sau prietenii tai, nu vad de ce tiai permite sa imi zici mie asa ceva
2. se vede ca abia procesezi orice ca iti ia inca 4 min de la primul raspuns sa vezi ca am ceva dreptate
3. in spatele pc-ului toti avem aripi si putem sa fim arnold stii? asa ca lasa-ma cu apucaturi din astea de 12 ani, maturizeazate
4. nu ma complic si nu fac dusmani nici in viata reala daramite pe un site, tu iei lucrurile prea in serios pentru un raspuns care nu am insultat ca un apucat ca tine, am zis doar parerea mea, iar ce denota ca ai o varsta inca frageda (nu mam mira sa fi din 99) asa ca lasa amenintarile astea si pune mana pe carte
Mda, te-a dezvirginat, din pacate.S-a intamplat foarte aiurea totul.dar asta e, timpul nu-l poti da inapoi
Ce ti se pare asa de amuzant? crezi cai de gluma? nu citi daca nu iti convine!
)))
Aşa şi...
Nu de mine scumpo, ți-ai bătut singură de tine. La 15 ani te lași așa ușor pentru sex. Să fim serioși pe ce planetă ai trăit?!
N-ai nici cea mai mică idee în materie de sex și normal că toată lumea de aici are o părere proastă despre tine. Atâta timp cât tu ți-ai bătut singură joc de tine în halul acesta.
Citez: "Dupa acea am plecat fiecare in camerele noastre...dar supa cateva minute a venit la mine si mi-a zis ca el nu mai rezista.A sarit pe mine in pat si m-a sarutat apoi ne-am jucat putin, ne-am facut si sex oral unul altuia vreo jumatate de ora apoi el a introdus din greseala penisul foarte adanc in mine iar eu am tipat si el s-a oprit."
Cum a introdus din greșeală penisul? L-ai lăsat. E vina ta.
Si nimeni din casa nu te-a auzit cand ai tipat? Nu cumva, chiar atunci te-ai si trezit?
Da,te-a dezvirginat.
Tu nu trebuia sa te lasi dusa de val si sa o faci de la aceasta varsta.
Mai aveai destul timp in viata sa faci asa ceva, cred eu.
Felicitari ai fost dezvirginata (si nu a introdus din greseala scumpa, a introdus pentru ca a vrut sa introduca)... Oricum virgina virgina da de stiu oral stiai sa faci...
Si normal ca te-a dezvirginat scumpa....Fii mai atenta cu cine te legi, baiatul e un porc daca vine asa nesimtit la tine si iti spune ca nu mai poate, atata timp cat nici nu sunteti intro relatie oficiala.Nu te respecta nici el pe tine, nici tu nu te respecti ca fata ca permiti asa comportament si te lasi dusa de asa avansuri porcesti.Sa ai mai multa demnitate pe viitor si sa-i tragi vreo palma cand va mai veni cu astfel de propuneri.Respectate,caci nimeni nu o va face in locul tau
Pai.mie mi s.a intamplat la fel absolut si depinde daca te-a durut si poate ti-a curs si sange cred ca nu parerea mea nu esti foarte mica dar totusi du-te la un doctor
Mutubal întreabă: