| diavolitadulce a întrebat:

Hey, am si eu o problema. prietenul meu este foarte gelos si ieri am facut o gluma, cum ca ne despartim, dar el a spus ca nu mai crede in glume. astazi vorbi iar, dar s-a mai intamplat de cateva ori sa tipe la mine. ce ar trebui sa fac? el zice ca ma iubeste. er trebui sa il cred?

5 răspunsuri:
| MrAlex a răspuns:

Normal ca trebuie dar si tu cu gluma aiwinking are tot dreptul sa se supere

| diavolitadulce explică (pentru MrAlex):

Da este adevarat ca gluma nu e asa de buna, dar pana la cea gluma, de cateva ori a tipat la mine fapt care pe moment m-a impresionat. din acest motiv ar trebui sa ne despartim? el este o persoana deosebit de calma de obicei dar acum nu stiu ce s-a intamplat

| SagaKZX a răspuns:

Depinde,baietii nu prea apreciaza glumele de genul asta.eu zic sa discutati si totul se va remedia.Gandestete asa: tu vrei sa va despartiti din cauza ca s-a suparat din cauza unei glume proaste.

| gicaputinica a răspuns:

Vezi! Asta se intampla daca esti diavolita. devil

| GIRLBELIEBER a răspuns:

Pai trebuie sa ai o discuta serioasa cu prietenul tau daca nu te accepta asa cum esti si nu are incredere in tine atunci ar fi cazul sa va despartiti prietenul trebuie sa te accepte asa cum esti sa va intelegeti si sa aveti respect reciproc si incredere doar pentru. ca ai facut gluma nu inseamna ca e neaparat sa va despartiti poate ca el nu intelege ce e gluma!