| Carmen_4357 a întrebat:

Hey! Am si eu o problema si as dori sa aflu niste pareri/sfaturi.Sunt cu prietenul meu de 3 luni desi noi am mai fost impreuna timp de un an si 2 luni. Ei bine, timp de un an si 2 luni totul era ok, nu ne prea certam si el era mult mai atent cu mine insa de cand ne-am impacat simt ca vrea numai sex de la mine deoarece atunci cand ii spun ca nu pot incepe si imi zice ca nu il iubesc, ca nu imi pasa de el si ca sa nu ma mir mai incolo daca se intampla ceva.In rest se comporta frumos cu mine dar tot timpul cand vine vorba de sex si daca spun ca nu pot imi zice ca nu imi pasa de el si ca o sa regret.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| CuriousGirl_5341 a răspuns:

Intr-un fel are dreptate, dupa un an si ceva ...in primul rand nu trebuie sa faci ce nu vrei, doar de dragul lui, gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci, de 3 4 ori, asculta-ma! gandeste-te bine!

7 răspunsuri:
| georgegs a răspuns:

Mei dupa 1 an si ceva cu cineva impreuna eu cred ca ai curajul sa incepi viata sexuala cu elbig grin

| andreeacontesa a răspuns:

In ziau de azi baieti vor doar sex... nu e de mirare eu zic ca trebuie sa te inteleaga si pe tine ca nu poti si u tot timpul eu zic maio bine sa vb cu el si sa ii explici care si cumm sta treaba. sa imi zici ce ai facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

asa sunt baietii. Odata si o data doar asta vor de la o fata dar le trece pe la 28-30 de ani pana at sunt niste idioti

| Carmen_4357 explică:

Nu cred ca nu doresc dar am avut o perioada cand eram bolnava si pentru asta tot insista si eu il refuzam explicandu-i ca nu pot in starea asta si acelasi lucru mi-l spunea mereu ca nu il iubesc si tot din astea.

| Carmen_4357 explică:

Viata sexuala avem insa nu pot tot timpul cand vor muschii lui.

| Carmen_4357 explică:

Am incercat de mai multe ori sa stau de vorba cu el dar mereu imi reproseaza ca ar trebui sa inteleg fiindca asta este o nevoie a barbatilor si de cele mai multe ori cand ajungem la discutia asta se face ca uita si dupa aia se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Totusi,are aproape 20 de ani si ma gandesc ca ar trebui sa nu se mai comporte asa.

| zuzugirl a răspuns:

Inseamna ca nu te iubesti indestul cred pentru ca daca te ar iubi nu te ar pune sa faci lucruri pe care nu le doresti