Na fost mare brnza la mine
am facut-o may mult pentru el ca imi er frica sal pierd si am kiulit de la scoala si dupa drept la ell acasa ) imi batea tare inima.eram emotionata ca orce adolescenta/copil. aveam 14 ani aproape 15. si ca sa vezi dupa o saptamana neam deprtit. Deci iti dai seama cu fel de persoana am stat dupa am cunoscut urmatorul cu care am avut o relatie de 1 an care m-a facut sa simt adevarata dragoste :X orice mangaiere ma ducea in paradisss, era foarte tandru ma saruta cu pasiune mereu si era ff atent la detalii, facem dragoste cu melodii de dragoste ma magaia ma puupa ma strngea in brate. ce sa zic :X adevarul ca racii sunt cei mai romantici cand vreau :X pacat ca s-a terminat naspa si cu asta...
Deci era vara si el mi-a propus sa facem o excurie, am ajuns intr-o padurice si acolo incet sa desfasurat toata actiunea. m-a durut rau de tot, dar acum au trecut 7 luni si e bine mersi, sunt tot cu ala cu care am inceput, si a fost pentru 1 oara
La petrecerea de ziua mea cand implinisem 13 ani nu eram tocmai zdravan (eram beat) si fata la fel ( am ales-o din intamplare ) si am lasat invitatii sa danseze in sufragerie iar noi am mers in dormitor si usor usor am ajuns sa o facem.