E o situati foarte ciudata ...am avut si eu asemenea "tangente" cu un baiat, la mine s-a dovedit ca ma place ( avea EXACT acelasi comportament ca Y ). Poate si in cazul tau e la fel, eu te sfatuiesc sa nu faci nimic deosebit, comportate normal si vezi ce se va intampla.
Succes
Chestia e sa nu te tii dupa el prea mult, sa nu fii stresanta, ca ii piere interesul. Poti sa-ti dai seama ce fel de persoana e: desi nu te cunoaste, s-a apucat el sa-si dea cu presupusu' si sa considere ca esti naiva. Nustiu daca merita efortul. Dar, cred ca ar trebui sa nu te mai duci pe acolo cel putin o perioada, lasa-l sa-i fie dor de tine, sa vrea sa te caute.
In concluzie: Fii nepasatoare si nu-i mai da atentie o perioada, daca te place (si din cate ai povestit, presupun ca te place cat de cat, dar e prea las si timid ca sa incerce sa te cunoasca, asa ca a ales sa-si dea cu presupusul.in fine), cum spuneam, daca te place, fii sigura ca te va cauta.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Bafta :*
Trebuia sa se bage prietenul ala repede sa ii zica baiatului ca il placi vezi incearca sa nu pari ff interesata ca si-ar putea pierde el interesul
beausingurlamasamea întreabă: