| carmen0007 a întrebat:

Hey, avand in vedere ca am avut o singura rel de cativa ani, vin cu niste nedumeriri catre voi cei care aveti mentalitati poate diferite sau asemanatoare cu a mea.
Ideea principala e ca, sunt despartita de ex. de cam 3 luni dupa 6 ani... greu dar e mai bine asa altfel poate nu anungeam ok psihic.
In alta ordine de idei, am cunoscut un tip, de 4'sap am inceput sa ne vedem, oarecum cred ca ma ajuta chestia asta, e putin mai mare ca si mine, un an jumate, anul acesta a terminat stoma. Ideea e ca mie imi place super mult dar cred ca voi fi dezamagita din nou. Pt mom ne am vazut doar noi si cam tot seara dupa munca, am vb si am ajuns amandoi la concl ca vrem o rel.
Dupa ce am stabilit, el nu e genul ala,, insistent,, sa fie interesat ce fac cum fac, vb la tel de vreo 3 ori pe zi si cateva mesaje, mi se par putine
I am spus asta, iar el mi-a zis ca asa e el mai distant pana se acomodeaza cu pers iar daca nu voia o rel cu mine imi spunea.
Partea proasta e ca sinstam departe unul de altul.
El e genul libertin, iasa cu prieteni, se distreaza, viziteaza iar eu... muncesc momentan in maj timpului si nici nu is genul sa ies atat cu prieteni chiar daca e foar cafenea sau acasa la cineva.
Cand suntem impreuna e f ok, se comporta f frumos, vb dar chestii generale.
Parca mi e jena sa zic tot ce ma deranjeaza pentru ca eu is mai posesiva, imi place sa stiu tot timpul ce face, unde merge, cu cine... ass am fost obisnuita sa comunic f mult si sa pun accent f mult pe realatie.
Parca pentru el daca nu ne vedem e bine si ass, ne vedem cu alta ocazie...nu si a facut planuri cu mine mom de ez de sarbatori, poate vom face separat.
Am facut o mica investigatie despre el si doar pareri bune am auzit de peste tot, baiat cuminte de treaba, abitios.
Nu stiu ce sa fac. zicea ca eu ma stresez din orice prea mult' dar nu sunt genul care sa fie indiferenta.
Nu stiu ce sa fac, sa am rabdare sa vad, sa renunt?

Răspuns Câştigător
| ShamelessQboy a răspuns:

Este o vorbă " mai rarut e mai drăguț" Cu timpul veti ajunge sa petreceți tot mai mult timp împreună, nu cred ca e cazul să te grabesti sa te plctiseti de el! Eu in locul tau aș profita de libertatea pe care ti-o acorda, mergi distreaza-te frumos si fara el, ai grija sa stie si isi va dori să fie cu tine sa va distrati împreună.

9 răspunsuri:
| Butin a răspuns:

Daca vei continua sa fii asa posesiva o sa ajungi fata batrana..La NICI UN BAIAT nu ii place sa fie tinut in lant sau sa dea de fiecare data raportu unde a fost cu cine, cat, etc. O sa il pierzi. Oricat ar fi iubirea de mare tot ai nevoie de prieteni si sa mai iesi singur/ă. Chiar si cand esti casatorit/ă. Ai nevoie de cateva prietene bune cu care sa iti mai umpli timpul. daca traiesti doar pentru persoana iubita daca veeodata te paraseste o sa ai impresia ca viata ta s-a sfarsit. In concluzie las-o mai moale.

| carmen0007 explică (pentru Butin):

Nu e chiar asa, ies bineinteles mai ales ca am o prietena ca si o sora si petrecem destul timp impreuna.
O las moale ca n am nimic de pierdut. Ce o fi, o fi...
Trebuie sa ma obisnuiesc cu oameni gen mai indiferenti. Eu credeam ca trebuie sa lupti, sa cuceresti dar omul e f optimist laughing)

| Petric_Diego_1991 a răspuns:

Eu as zice sa renunti... daca unui baiat nu ii place sa vorebeasca non stop cu iubita sa nu il intereseaza de ea...

| mihai69 a răspuns:

Ai putea să încerci să te adaptezi. În afară de chestia asta cu „comunicarea", nu văd niciun alt inconvenient pentru ca relația voastră să nu meargă bine și frumos.

| Butin a răspuns (pentru carmen0007):

Pai ai zis ca voi ati stabilit de comun acord sa aveti o relatie. Pentru ce sa lupte? El face bine ce face. daca te-ar suna de 15 ori pe zi si n nr de mesaje poate tea-ai plictisi. Sau daca vreodata el va vrea vreodata sa o lase mai isor cu sunatu si mesajele atunci ai fii disperata si intr-una l-ai intreba ce s-a intamplat? Nu?

| Pool77 a răspuns:

Nu, draga mea. Tu nu esti posesiva, tu ai probleme cu capul.
Si problema, la astea ca si tine, e ca nu intelegi nici in ruptul capului ca pe langa relatia voastra, mai este si viata privata.
La ce te astepti? Sa stea cu tine 24/24?
Ai fost invatata foarte prost, si problemele pe care le ai tu trebuie rezolvate la un psiholog.
Jur ca n-as sta cu un asa specimen, cica sa stii ce fac si cu cine sunt mereu, pai stai asa in **** mea, viata mea privata unde e?
Cica am cercetat laughing))
Deci daca ala ramane cu tine, mai ales cu gandirea asta, sa-l legi de calorifer sa nu plece.
Si nu ca vreau sa ma leg, dar, mai pune mana pe o carte, de-abia am inteles ce vrei tu sa indrugi acolo.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca vrei sa vorbiti ore intregi la telefon, trebuie sa iti cauti un tip fara studii si fara ocupatie. Sincer, faptul ca accepta 3 apeluri pe zi! (chiar daca sunt normale, sub un minut ca durata) este extraordinar de mult. In general, intr-o relatie, in zilele in care nu va vedeti, este normal sa vorbiti cam o data la 3-4 zile la telefon (apeluri de 1-2 minute) si sa schimbati mesaje numai in caz de urgenta, fara vreo ritmicitate, cand e cazul cu adevarat. Prin telefon se comunica chestii scurte, care nu pot astepta pana va vedeti. NU vorbiti despre relatie si nu o construiti la telefon, asta merge pentru pitipoance toante, nu pentru oameni maturi, cu serviciu si facultate. Normal ca o sa-i dai din cand in cand un mesaj scurt de iubire, dar nu prea des, ca devine automatism. Normal ca il poti suna uneori doar sa ii spui ca il iubesti, dar nici asta nu trebuie sa devina obsesie.
Zici ca nu esti genul indiferent, deci inteleg ca iti pasa de el, caz in acre nu vei accepta sa piarda prea mult timp cu telefonul, banuiesc ca are totusi lucruri mai importante ed facut. Ai grija insa atunci cand va vedeti (si incearca ca asta sa fie foarte frecvent, adica cam o data pe saptamana si chiar mai des in perioadele libere) sa discutati cu adevarat, sa comunicati real (nu sa-i povestesti prostiute de la TV si barfe de mahala, ci lucruri importante pentru tine, acre sa av ajute sa va cunoasteti cu adevarat).
Posesivitatea nu are ce cauta intr-o relatie, consider-o un defect foarte grav si nu i-o arata niciodata, in nici un cuvant. NU are de ce sa te deranjeze ca el iese cu prietenii, e normal. Daca iti place, roaga-l sa te ia si pe tine cu ei. Daca nu, nu, dar nu il inhiba, ar fi urat din partea ta. Pana la urma, intr-o relatie nu esti proprietarul celuilalt. Spune-i despre ancheta pe care ai facut-o. NU e o fapta prea frumoasa din partea ta si el trebuie sa stie de ea, pentru a pastra relatia sincera si curata.

| carmen0007 explică (pentru Pool77):

Apreciez raspunsul.
Iar in legatura cu cititul, stai tu linistitwinking
O zi faina!

| KlArt a răspuns:

Mie nu mi-ar place să am o obligație de a suna și a scrie mesaje întruna. E sâcâitor!
1. Ne vedem, ne iubim, ne...
2. Ne mutăm împreună.
3. Poate ne și luăm.
Cam așa decurge treaba. Dacă tu ești super-extra-mega îndrăgostită de el, asta nu înseamnă că și el e la fel.