Stai calma. (Apropo, si eu am avut azi teza la geografie ) Daca chiar o sa-ti puna 1, ai putea sa inveti in fiecare ora si sa raspunzi, sau sa faci diverse proiecte. Si alta data sa nu mai copiezi la geografie. Iar colegii tai chiar nu inteleg de ce te-au facut sa te simti prost, ei chiar nu au copiat niciodata? :O Asta n-as prea crede. Si ca sa-ti raspund si la intrebare, ai putea iesi in oras, asculta muzica, ai putea face orice iti face placere. Gandeste-te ca in viata sunt probleme mult mai mari decat notele. Oricum, cu timpul, lumea va uita de acest incident.
Pai spune-le ca accidente se mai intampla,ca nu ai vrut sa copiezi, ca ai vrut doar sa te verifici daca e sigur bine, si ca scrisesei bine dar nu erai sigura.si spune-le profesorilor ca nu esti eleva daca nu iei si o nota proasta
Is curios cum tea prins profesoru...trebuia sa fii su u mai discreta la copiat...acuma asta e.Marea e puterea Ta Doamne. deci si pe mine era sa ma prinda de mai multe ori copiind si am scapat.si mereu dupa teste mai spun asta si colegii stiu ca am copiat putin. data viitoare scrieti pe banca cu creionul si punete langa geam, asa nu o sa observe:->
Pai incearca sa faci ce iti place tie mai mult asa vei uita de chestia asta fundita?
De ce nu vb cu profa, ii zici ca realizezi ce ai facut si sa iti mai dea o sansa. daca te-ai dovedit a fi o eleva buna la ora ei si nu ai avut absente poate va tine cont de asta.Iar daca nu vrea.ai timp 2 luni sa ii demonstrezi ca iti pare rau si sa iti ridici media.Bafta!