| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey baieti, cum reactionati în situația asta disperată și scăpată de sub control? Locuiți împreună cu iubita și vine mama voastră în vizita la voi. Se uita prin casa și observa ca e dezordine și vede un munte de vase nespălate în chiuveta, nu zice nimic. Luați cina împreună iar după finalizarea cinei, iubita voastră se ridica de la masa și se întinde pe canapea și se uita pe telefon. Voi va ridicați și mergeți la baie pentru ca va scăpa treaba mica. Mama voastră se ridica de la masa și ii spune iubitei voastre "Nu vrei sa speli vasele alea ca sa faci viața mai ușoară tuturor?". În acel moment iubita voastră merge către muntele de vase, ia în mânca o farfurie și o sparge în fata mamei voastre și urla cât o țin plămânii " casa mea, regulile mele, nu îți convine, MARS!". Cum ati reacționa în situatia asta băieți? I-ați reproșa mamei voastre ca se bagă ca musca în lapte și ca a supărat-o pe iubita voastră sau ii veti da dreptate mamei?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca iubita a avut tupeu sa reactioneze asa in fata soacrei, cu siguranta ca iubitul ei este deja dresat ca un catelus cuminte si ascultator, asadar nu va comenta in fata "sotioarei lui", stiind ce-l asteapta dupa plecarea mamei lui.

10 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Veti*.

Am asteptari de la tine Verginica.

| mihai69 a răspuns (pentru VoidEternal):

E o parodie.
---
On topic: aș sparge și eu o farfurie. Să măture ea dacă are chef.
Noi avem mașină de spălat vase, deci nu le spălăm de mână!

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă aș fi bărbat, nu aș sta cu o așa dezordonată in primul rând.

| VoidEternal a răspuns (pentru mihai69):

Inteleg ca e o parodie, dar indraznesc sa spun ca valoarea glumei nu ar fi diminuata de o scriere corecta. Cum zicea Mark Twain, "First get your facts straight, then distort them at your leisure."

Iar ca sa fiu si eu on topic de fiecare data cand vine vorba de masinile de spalat vase imi aduc aminte ce mi-a zis o data un vecin. Zicea, "ba, pentru mine masina de spalat vase a insemnat a doua sansa in casnicie." Am invatat de atunci sa nu ii subestimez rolul.

| wildthing a răspuns:

De ce as sta vreodata cu o asemenea "iubita"?

| dullcat a răspuns (pentru Madaxo97):

Stai linistita, ca scenariile astea sunt oricum desprinse din telenovele. laughing

| Madaxo97 a răspuns (pentru dullcat):

Imi dau seama laughing are o imaginație bogata totuși verginica laughing

| LordCristobal a răspuns:

O intrebare superba.
In primul rand le-as certa pe amandoua.As certa-o pe mama motivand ca nu e frumos sa faci regulile in casele altor oameni.M-as certa serios si cu iubita pentru ca i-a zis MARȘ mamei mele, mars se zice doar la caine, as lua in calcul si o despartire fata de iubita.Nu i-as permite niciunei fete din viata mea sa vorbeasca urat cu mama, pana la urma mama a facut mai multe sacrificii pentru mine decat ar face-o orice iubita.

| ALM2000RO a răspuns:

I-aș reproșa că se bagă ca musca în lapte, fără discuție.

| AnonimSoul a răspuns:

Ce rahat fumezi pe bune? ai 15 ani?