Daca iubita a avut tupeu sa reactioneze asa in fata soacrei, cu siguranta ca iubitul ei este deja dresat ca un catelus cuminte si ascultator, asadar nu va comenta in fata "sotioarei lui", stiind ce-l asteapta dupa plecarea mamei lui.
E o parodie.
---
On topic: aș sparge și eu o farfurie. Să măture ea dacă are chef.
Noi avem mașină de spălat vase, deci nu le spălăm de mână!
Inteleg ca e o parodie, dar indraznesc sa spun ca valoarea glumei nu ar fi diminuata de o scriere corecta. Cum zicea Mark Twain, "First get your facts straight, then distort them at your leisure."
Iar ca sa fiu si eu on topic de fiecare data cand vine vorba de masinile de spalat vase imi aduc aminte ce mi-a zis o data un vecin. Zicea, "ba, pentru mine masina de spalat vase a insemnat a doua sansa in casnicie." Am invatat de atunci sa nu ii subestimez rolul.
O intrebare superba.
In primul rand le-as certa pe amandoua.As certa-o pe mama motivand ca nu e frumos sa faci regulile in casele altor oameni.M-as certa serios si cu iubita pentru ca i-a zis MARȘ mamei mele, mars se zice doar la caine, as lua in calcul si o despartire fata de iubita.Nu i-as permite niciunei fete din viata mea sa vorbeasca urat cu mama, pana la urma mama a facut mai multe sacrificii pentru mine decat ar face-o orice iubita.