Cum adica nu se spala asa des?
Face baita doar duminica, si in rest sta imputita?
Usor,cand faci sex cu ea o pui sa se spele iar daca nu vrea sa se machieze nu te uiti la fata ei daca e urata, oricum pertotal ii spui sa se spele
Daca nu te respecti pe tine, n-ai cum sa-ti respecti partenerul.Ramane sa-i spui de la obraz, sa mai foloseasca si ea un spray!
Adica sa se mai ingrijeasca si ea. Nu trebuie sa-i enumar eu pe degete ce trebuie sa faca si cum sa procedeze de la dezbracat si pana la folosit apa si sapunul.Sunt chestii elementare si le stim cu totii.
Deci depinde acum, de la o anumita varsta cele mai multe femei numai pun pret pe aspectul lor fizic de aia se spala mai rar, nu se mai mahjeaza, etc., de fapt neglijarea igienei e un semn de depresie, deci amicul tau trebuie sa ia si asta in calcul, ideea e ca daca nu te mai simti sexy, nici nu te mai comporti ca atare, iar aici chestiunea se deduce ca viata lor amoroasa pe o scara de 1 la 10 este nula.
Vergi, sunt foarte rare cazurile de femei care nu se spala, marea majoritate fac doua dusuri pe zi si o baie la trei zile, plus o gramada de forme de ingrijire corporala. Oamenii care au conditii, dar nu se se spala au boli psihice, iar sotii lor deasemeni, caci oamenii sanatosi psihic simt ca ceva nu e in regula si nu se casatoresc cu un nebun.
Tu ai senzatia ca femeia trebuie sa fie perfecta si la cheremul tau? Sau tu ai impresia ca nu puti niciodata sau nu ti se intampla sa fi ne ras sau tuns?
Fiecare om trebuie sa aiba grija de aspectul lui fizic, dar fiecărui om i se poate intampla sa nu aiba timp fix in momentul ala sa se epileze spre exemplu.Cred ca orce om care se respecta face un dus sau o baie macar in fiecare a doua zi daca nu chiar zilnic dar asta nu inseamna ca, ca si femeie trebuie sa stai boita de dimineata pana seara sau cu benzile de ceara după tine.Indiferent ca e soție sau e singura iti garantez eu 100% ca înafara de atunci cand iese in oras sau se pregătește pentru ceva anume nu se machiaza sau epileaza total, iar tu cand o iei de femeie constientizezi ca are si ea "defecte" sau imperfecțiuni cum si ea la rândul ei stie ca si tu transpir si poate ca mai rau ca femeile si nu o sa stai ca si ea sa te epilezi imediat cum ti-a crescut un fir de par, sau ca nu o sa te trezesti cu un miros de levantica din gura.
linarkfts întreabă: