| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey barbati insurati, cati dintre voi v-ati casatorit cu o femeie doar de gura lumii dar gandul vostru a fost si este de fapt la alta femeie? Cum gestionati situatia?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Intrebarea asta este foarte buna omule, daca nu ai un fizic atragator ce sa stai cu una din compromis sau cu o sugarbaby?

5 răspunsuri:
| Antopuff a răspuns:

Cred ca multilaughing) si ce crezi? mai sunt și femei în situația asta

| Violleta2022 a răspuns:

Greu de crezut ca exista asemenea barabti, dar uite ca exista.
Cu multi ani in urma am fost la nunta unor veri si a fost una mare, cu mult fast si banet.
Dupa nunta, mirele a luat banii de la dar si a disparut in noaptea aia peste hotare si dus a fost, ca mireasa fusese bagata pe gat de parintii lui, iar el nu a vrut-o, iubind-o pe alta.

| 1997onur a răspuns:

îți dai seama ca niciodată în viața asta căt am să trăiesc eu și căt mai am eu de trăit pe pământul ăsta nu am să mă însor Niciodată și nici nu pot fi vreodată cu altcineva vreodată în viața asta poate fi cât de frumoasă vrea acea fată poate fi și goală în fața mea tot degeaba. când iubești cu adevărat este pe viață orice ar fi și orice sar întâmpla. Nu știu cum sunt alți nu știu cum iubesc alți nu știu ce înseamnă pentru ei sa iubește cu adevărat da pentru mine să iubești cu adevărat este absolut totul când iubești cu adevărat este pe viață pentru tot deauna nu ai cum sa uiți Niciodată nu ai cum sa renunți Niciodată nu ai cum sa treci peste Niciodată nu ai cum sa înșeli niciodată este pe viață când iubești cu adevărat.

Nu sunt însurat.

| RAY a răspuns (pentru Antopuff):

Corect

| Goete a răspuns:

Eu am facut asta, apoi n-am mai putut si n-am vrut sa pacatuiesc sa divortez, m-am facut musulman si le-am luat si pe celelalte dupa care imi era "gandul"
Astazi traim fericiti cu totii, pana la adanci batraneti