| XXXluizaXXX a întrebat:

Hey! buna...am aproape 17 ani si am un an de cand stau cu un baiat de 19 ani.el vrea sa facem. dragoste dar eu nu vreau...cum pot sa-l refuz fara sa-l supar? el zice ca ma iubeste dar a zis ca nu mai poate sta cu mine fara treaba aia! deci ce sa fac? tin foarte mult la el! va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Ești proastă.
Nu te iubește, dacă te-ar fi iubit nu ți-ar fi pus condiția că numai poate sta cu tine fără sex.
Degeaba ții tu la el dacă el nu ține la tine.
Ai o discuție cu el pe tema respectului și al înțelegerii în relație și apoi să vii să postezi.

27 răspunsuri:
| AlinaMm a răspuns:

Daca te iubeste trebuie sa accepte ca tu nu poti sa treci la acest pas. Poarta o discutie dechisa cu el spune-i de ce nu vrei asta ( ca nu esti pregatita, ca nu simti nevoia, ca ti-e frica, orce) fi sincera cu el si spune-i ca se va intampla asta cand vei simti tu nevoie! Bafta!:d

| raluk27 a răspuns:

Daca o faci pe chestia ca nu poate sta cu tine fara, fi sigura ca nu o sa stea nici dupa. Asta e prosteala. Iar baiatul nu e pe treaba lui. Spune-i ca daca e asa urgenta treaba, sa se duca la alta. Eu asa faceam. Decat sa ma preseze, il trimiteam sa-si rezolve necesitatile in alta parte, ca nu ma supar. Ma, si sa stii ca nu se duceau, dar nici nu mai imi spuneau nimic.

| LolaLollita a răspuns:

Daca te iubeste, iti respecta decizia. Nu-ti incalca tu principiile pentru el.
Imi pare rau ca il iubesti, nu cred ca e un sentiment reciproc.

| XXXluizaXXX explică (pentru AlinaMm):

E foarte incapatanat..ieri nu mi-a raspuns deloc la telefon.si azi m-am hotarat sa nu-l mai caut.dar e foarte greu pentru mine.si nu as vrea sa fac acum vreo prostie si apoi sa regret.deci crezi ca ar fi mai bine sa nu mai am nicio legatura cu el?

Răspuns utilizator avertizat
| XXXluizaXXX explică (pentru raluk27):

I-am spus si eu de multe ori replica asta..si nu se ducea, dar imi zicea ca ce el are gagica si sa se duca la alta?

| tataralexandra a răspuns:

Mda... ceva epic. Ok, tu tii la el. acum ca sa afli si tu el nu tine la tine cum tii tu la el, trist straight face. Daca tot zice ca te iubeste ar intelege " bai nu poate ok, eu o iubesc asa cum e si o sa o astept" cam asa ar trebui el sa gandeasca. nu cred ca ai parte de iubire adevarata din partea lui. Adica no. voi stiti dar o relatie nu se bazeaza doar pe a face dragoste. ar trebui sa inteleaga lucru asta. bafta :*

| Azµre a răspuns (pentru XXXluizaXXX):

Îmi pare rău să-ți spun dar tu ești aia încăpățânată și oarbă, care nu vede la 2 metrii în fața ei.
Ce dovezi mai vrei în afară de ce ți-am scris?

| raluk27 a răspuns (pentru XXXluizaXXX):

Crede-ma ca starea nasoala pe care o ai acum e nimic pe langa ce-ai simti cand dupa ce o faci cu el iti da un sut in fund sau incepe sa te trateze urat. Tu alegi.

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat te va astepta pana vei fi pregatita sa o faci cu el.

| XXXluizaXXX explică (pentru adiuseri):

Suntem de un an si cateva zile!sad

| Larisssaa a răspuns:

Buna.
Daca te iubeste de accepta si asa. Nu moare. Faci atunci cand esti pregatita.

| Vix999 a răspuns:

Te iubeste o laie. Sa fii tu sigura ca face sex cu altele. Asta una la mana.
Doi la mana ce face el e santaj emotional si e cea mai urata forma de constrangere a unei femei sa faca ceva impotriva vointei ei.
Daca nu mai poate si-l mananca....sa se duca unde-o vedea cu ochii si sa se scarpine.
Stai tu calma in banca ta daca nu ai chef sa faci sex cu el.

| XXXluizaXXX explică (pentru adiuseri):

Scuza-ma dar nu a zis ca se duce la altele.

| mona a răspuns:

Oricum se va simti prost din moment ce il refuzi dar important este ce vrei tu...[daca te iubeste poate sta si fara treaba aia]

| lolylolypops a răspuns:

Nu te iubeste, nu te amagi degeaba! Prietena mea este cu iubitul ei de doi ani si nu i-a cerut asa ceva!

| XXXluizaXXX explică (pentru lolylolypops):

Cati ani are [prietena ta? dar prietenul ei?

| SecretLady91523 a răspuns:

Fi sincera cu el si spune-i ca vrei sa mai treaca ceva timp pana sa faci acel pas. Discutati si spuneti-va sincer unul altuia ce asteptari aveti de la aceasta relatie...nu te lasa intimidata doar pentru ca el vrea, este numai si numai alegerea ta. Sper ca te-am ajutat.:*

| lolylolypops a răspuns (pentru XXXluizaXXX):

Prietena mea are 16 prietenul ei are 21, sunt impreuna de doi ani si cateva saptamani, ea i-a spus lui ca nu vrea sa faca asta, ca nu se simte pregatita inainte ca el sa spuna ceva! El a spus ca nu ca o iubeste asa cum este si ca o sa o astepte pana cand ea ii va spune ca este pregatita!

| Azµre a răspuns:

Să nu te superi că te-am jignit, am avut o pasă proastă pe ziua de azi. Dar trebuie să deschizi și tu ochii puțin până nu e prea târziu.

| Constantin1 a răspuns:

Eu cred ca te santajeaza emotional!

| XXXluizaXXX explică (pentru Azµre):

Nu m-am suparat.

| XXXluizaXXX explică (pentru lolylolypops):

Asa da relatie!