| AndreiPintea a întrebat:

Hey, buna community....as avea o intrebare...
Am 21 ani fac 22 in septembrie. Locuiesc de 9 ani in Germania.
Am inceput de ceva timp sa intru in lumea dating-ului.

Dar de fiecare data sunt facut de femei ori fraier ori mos plictisitor ori urat.

Am par de culoare de culoare saten-auriu si ochi verzi.1, 75m si nu sunt gras deloc....Sunt mai mult un loner si nu chiar extrovert.

Cand le zic ca nu beau deloc, nu fumez, nu merg la disco sau club deja parca vor sa ma arunce ca o carpa murdara.

Unde gresesc? Eu ma axez sa obtin un job bine platit cu sanse de cariera si un viitor stabil...

11 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Pai este destul de simplu
Nu chiar greșești dacă asta este stilul tău de viata
1. Pe dating apps găsești mai mult tipe ce vor sa piardă timpul, sa se distreze
Dacă vrei îți schimbi personalitatea și urmărești asa ceva dar nu te aștepta la nimic de lunga perioada
2. Ieși din confort zonul tău și mergi și pe la partys
3.Cea mai buna chestie este sa găsești pe cineva de stilul tău.Cauti în persoana de preferat acest tip de femeie ( evenimente, voluntariat, politica party, sporturi sau lucruri pe care îți plac)
4. Ai mereu mentalitatea ca nu trebuie sa te superi pe chestia asta, încă nu a venit la tine acel ceva plus ca pe tine trebuie sa fi mulțumit prima și prima data
Cred ca totusi chiar dacă nu sunt niște sfaturi, ai oportunitatea sa vezi lucrurile puțin mai real acum cu ce am zis.

| alexalx1234 a răspuns:

Așa sunt fetele acum. Dacă nu ai vicii și nu mergi prin cluburi ești considerat plictisitor. E trist

| AndreiPintea explică (pentru Crackman):

Nu îmi place la petreceri sau mna... Nu din alea unde muzica e la maxim și se bea într-una... Îmi displac astfel de locuri

| Emma30555 a răspuns:

Cauta genul tău de fata, asemănătoare ție, sa fie mai liniștită, sa nu i placa cluburile etc

| freesextubelive a răspuns:

Doar nu ai gasit inca persoana de care ai nevoie... mai cauta

| Dintrebare a răspuns:

In primul rand, e important sa fii sigur ca nu gresesti cu nimic. Inteleg ca e frustrant cand tot incerci si iti dai seama ca dai doar peste o singura tipoligie de fete, cu care tu nu esti compatibil. Dar o singura solutie ai pentru problema: sa incerci in continuare sa gasesti o fata potrivita. Nu lua personal nimic din ce iti spun. Nu toti oamenii au educatie si bun simt si atunci folosesc forme de adresare jignitoare. Dar asta nu spune nimic despre tine, ci doar despre lipsa lor de bun simt. Continua cu focusul pe profesie si o sa fie ok si cu fetele. Incearca doar sa nu generalizezi si sa fii deschis cand mergi la un nou date. Si incearca sa nu dezvolti ideea asa ca "toate fetele sunt la fel". Nu toate fetele sunt la fel, nu toti baietii sunt la fel. Oamenii sunt diferiti. Si uneori ai succes si gasesti mai repede un partener compatibil, alteori iti sunt pusi nervii si rabdarea la incercare. Nu iti pierde increderea in fete si curajul de a fi deschis cu ele.

| Freya1 a răspuns:

Problema nu cred ca e la faptul ca nu fumezi si nu bei.Cred ca e in cum vorbesti cu ele si le abordezi.

| AndreiPintea explică (pentru Freya1):

Sunt foarte sincer happy. Mereu am vorbit politicos si am tratat fiecare femeie cu respect. Totusi par neatractiv in fata lor...

| AndreiPintea explică (pentru Dintrebare):

Multumesc pentru vorbele bune. Am sa incerc. Cateodata totusi, acum nu vreau sa par un nebun, dar mai am momente in capul meu cand gandurile mele o iau razna. Adica femeile sunt generalizate. Incerc mereu sa calmez furtuna din capul meu avand in vedere ca intalnesc doar femei care ma doar din vedere ma rejecteaza sau imi dau un cuvant nerespectuos

| Freya1 a răspuns (pentru AndreiPintea):

Probabil alegi tu atunci persoane ce nu se potrivesc cu tine fizic.
Adică nu te poti aștepta ca o piti ce baga in fundul si sani ei zeci de mi de euro sa ia un băiat simplu, sau un băiat normal/modest.Astea vor bani, vor șmecherie si umflați cu steroizi.

| Mopmop a răspuns:

Pleci din start de la o idee gresita. Daca vrei cariera si bani e foarte bine insa cauta sa gasesti un echilibru intre viata profesionala si cea sentimentala.
Cum si tu vrei o femeie langa tine si o femeie vrea un barbat alaturi de ea.
Asta implica ocazional si iesiri la restaurant, un club ceva.
Ce te faci daca strangi 100k euroi si mori subit?
Rudele nici macar nu apuca sa iti multumeasca pentru bani si cei de la locul de munca abia au timp sa iti faca statuie...
Asa incat traieste-ti viata ca timpul trece...