| Fatha_Rea_Deea_1997 a întrebat:

Hey happy Buna:*! De ce sunt " unii " baieti asa de insensibili? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Larisssaa a răspuns:

Pentru că nu poţi să zic că au inimă. Le place să se distreze cu fetele şi după... ejet. Dar sunt şi băieţi cu inimă şi fete care ştiu doar să îşi bată joc de bunătatea lor. happy Sper că te-a ajutat răspunsul meu.

12 răspunsuri:
| LineGuide a răspuns:

Daca in viata baietii ar fi sensibili, care ar mai fi sensul lor? Unde ar fi diferenta dintre femei si barbati? Trebuie sa treci usor peste toate.
Mult noroc!

| th4inspiration a răspuns:

Unii baieti sunt insensibili din cauza lipsei afectiunii in copilarie, din cauza ca nu sunt foarte educati, cred eu happy

| raisa1993maria a răspuns:

Depinde in ce sens e insensibil, oricum de multe ori doar vor sa para insensibili insa in interiorul lor simt si ei ceva dar sunt orgoliosiiii

| 1234abcd a răspuns:

Poate au fost raniti in trecut si nu vor sa o mai pateasca
sau
poate nu stiu ce e aia iubire adevarata, afectiune, tandrete

| MasterOfDisaster a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care si unele fete sunt nesimtite.
Majoritatea baietilor sunt sensibili dar nu isi arata sentimentele, sau cel putin nu si le arata in fata la restul lumii. Si nu se manifesta ca si fetele, planseturi cu rimeluri intinse de parca sunt ratoni, tipete, o gramada de dulciuri, etc.

| neutrino a răspuns:

Baietii, ca si fetele, sunt oameni. Unii sunt mai sensibili la o anumita problema, altii nu. Specifica in clar la ce problema anume te referi. Daca te referi la persoana ta, poate ai avut nenorocul sa intalnesti numai baieti insensibili fata de sentimentele tale. Problema este discutabila si adevarul nu poate fi decat undeva la mijloc.

| Analytical a răspuns (pentru Larisssaa):

Funda aia e data fix aiurea. "Hey, Buna" Sunt cam acelasi salut. De ce? Pentru ca nu stii tu sa le intri in inima si in sentimentele lor. Un baiat iti arata afectiune si sensibilitate doar atunci cand meriti. Ei nu fac ca noi, la oricine, oricui. Daca vede ca poate avea incredere in tine si stie ca insemni ceva mai mult pentru el sunt sigura ca o sa-ti arate. Pe de-o parte, ca pe de alta, sunt unii care intra in categoria aceea, adica: lipsa educatiei, afectiunii, copilariei etc. Tot ceea ce-i inmoaie sufletul. Dar in mare parte tind sa cred ca prima parte spusa este adevarata. Si tu esti prea mica sa-i intelegi, si ei sa-ti demonstreze. Baietii sunt inteligenti, intotdeauna i-am apreciat.

| Larisssaa a răspuns (pentru Analytical):

Uni. Nu cred că TOŢI băieţii sunt sensibili.winking Poate tu, nu ai prietenii de genul acesta şi să vorbească cu o fată de parcă ar fi un nimeni. Şi credemă pot să spun că există băieţii care nu au suflet.

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Tu la ce esti sensibil? tongue

| m1ha100 a răspuns (pentru Larisssaa):

Cata dreptate ai happy ..stii care e problema? ..ca din baietii care nu au inima multi au avut.dar au fost dati la o parte ca deh. fetele sunt cum sunt ..mai ales cand sunt mici (sub 20 de ani)

| Fatha_Rea_Deea_1997 explică (pentru Analytical):

Uau :o da ti`o luat mult sa scrii laughing nu gluma tongue.Auzi stii ceva? Daca nu comentai era mai bine si pentru mine si pentru tinewinking Nu esti obligata sa postezi daca nu vrei >:p

| Ionescu_Catalin_1992 a răspuns:

Pentru ca nu ne intereseaza de lumea voastra interioara.Invatati sa sugeti si sa gatiti.