| ancaraluca a întrebat:

Hey.buna fetelor am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta. Am o prietena caruia i-a intarziat menstruatia de 34 de zile, azi a facut testul de sarcina iar a doua liniuta a iesit nu prea evidenta. Ce inseamna asta, este sau nu insarcinata? Mentionez ca nici ea nici prietetul ei nu cred ca s-ar putea intampla asta

8 răspunsuri:
| MarianaNiculescu a răspuns:

Pai daca nu a iesit a doua liniuta prea bine..Inseamna ca incepe o sarcina..Ar fii trebuit sa fie liniuta perfecta.

| ancaraluca explică (pentru MarianaNiculescu):

Chiar daca a avut simptome ca i-ar fi venit menstruatia este posibil sa fie insarcinata?

| MarianaNiculescu a răspuns (pentru ancaraluca):

Hmm.Daca a avut simptome e insarcinata.

| corbulalbrosu a răspuns:

A doua linie a testului este activata doar daca in organism exista hormonul de sarcina hCG. Intotdeauna trebuie facut si un al 2-a test dupa 4-5 zile pentru a se confirma sau infirma rezultatul primului test. In astfel de caz cel mai indicat mod de a inlatura orice ambiguitate este testul de sarcina realizat prin analiza de sange efectuat intr-un laborator de analize medicale. Rezultatul analizei de sange este singurul considerat ca fiind cel real/precis/sigur deoarece prin aceasta metoda de testare se garanteaza ca rezultatul este cel corect in proportie de peste 98%.

| ancaraluca explică (pentru corbulalbrosu):

Da..ai dreptate analiza de sange ar elimina orice fel de suspiciune...probabil ca dupa repetare testului vor face si acesta analizi pentru a fi siguri.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru ancaraluca):

Este singura metoda considerata precisa si fara posibilitatea de a se interpreta rezultatul.

| sofisis a răspuns (pentru ancaraluca):

Oricat de palida ar fi liniuta a doua, daca se vede oricat de putin, testul este pozitiv si deci este prezenta o sarcina!

| FloriFloricaa a răspuns:

Început de sarcină.