Fantastic, nu ti-a scris de 5 ore?
mai fetita, ia o pauza si traieste in lumea reala si mai ai rabdare, ca oamenii nu traiesc cu capul in telefon sau mesagerie.
As fii inteles daca nu-ti scria de 1 saptamana, dar 5 ore, esti deja disperata!
Păi da ..era ciudat deoarece de obicei asta nu facea.
Si nu mi-am facut griji in zadar. mi-a scris a 2-a zi pe whatsapp cica iubit lui. s-au impacat. nu eram eu paranoica.
Deci era lapte ai miere, chiar nu m-am aateptat de la el sa-mi faca asa ceva
Deci, nici nu-ti merita ingrijorarea!
Asta este, altul!
"Azi nu mi-a scris de loc de 5 ore"Ce tragedie.Stii,unii oameni sunt ocupati.Nu are toata ziua la dispozitie ca sa vorbeasca cu tine.
Pai asta am vrut sa stiu e normal sau nu.
Am vrut sa aflu parerea altora. Pentru ca in momente de genul am impresia ca nu ma place sau e cu alta.
E normal
Baiatul a stiut sa te vrajeasca bine, sa nu fie prea insistent si nu e nici un obsedat sa trimita mesaje prea multe. Ce trebuie sa faci tu? Rezolval cat mai repede sa nu mearga la alta daca se plictiseste!
Ai dreptate, a stiut sa ma vrajeasca bine. Lectie pentru data viitoare
Mi-a scris fosta lui ca s-au impacat apoi el mi-a blocat apelurile, oricum nu era sa-l sun. vroia sa imi faca cunostinta cu parintii lui
Cu tata-l si fratele deja ma vazesem. Chiar nu inteleg de ce a facut asa
Nu e normal așa ceva, daca nu vorbiți din 5 in 5 minute, nu o să meargă! ))) Ia-o și o lesa eventual.
Nu... Mai drăguță...nu ție ți-am spus! I-am răspuns acelui nesimțit care probabil că nici nu te cunoaște sau chiar daca te-ar cunoaște nu ar avea dreptul să te jignească mai ales dacă te cunoaște! Eu sunt un o m bun, care însă mă iau toți cei pe care-i cunosc de prost! Nu mă înțelege greși t! Nu m-am referit la tine! Bine? Sper că ai înțeles acum că nu m-am referit la tine ci la acea persoană care ți-a vorbit urât!