| Lօllipop a întrebat:

Hey, buna. Ies cu un baiat de o luna, mi-a zis ca e indragostit de mine, și eu la rîndul meu sunt extrem de îndrăgostită de el. Problema e că ori e prea drăguț cu mine ori e prea rece, azi nu mi-a scris de loc de 5 ore deja ( credeti ca nu prea se înteresează de mine? Sau e ok sa nu imi scrie atita timp? voi ce parere aveti ). nici nu mai stiu ce sa cred, am des impresia ca nu ma place ori sunt eu prea paranoica.? As vrea sa il intreb pe el personal dar nu vreau sa par o disperata am 19 ani. dar nu prea ma pricep in relatii. si nu stiu ce e normal si ce, si chiar ma simt prost din cauza asta.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Azi nu mi-a scris de loc de 5 ore"Ce tragedie.Stii,unii oameni sunt ocupati.Nu are toata ziua la dispozitie ca sa vorbeasca cu tine.

| Lօllipop explică (pentru anonim_4396):

Pai asta am vrut sa stiu e normal sau nu.

Am vrut sa aflu parerea altora. Pentru ca in momente de genul am impresia ca nu ma place sau e cu alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lօllipop):

E normal

| AssoX a răspuns:

Eu cred ca nu ii prea place de tine, poate mirosi urat sau ceva gen...nu stiu

| YouandI a răspuns:

Nu e normal așa ceva, daca nu vorbiți din 5 in 5 minute, nu o să meargă! laughing))) Ia-o și o lesa eventual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatul a stiut sa te vrajeasca bine, sa nu fie prea insistent si nu e nici un obsedat sa trimita mesaje prea multe. Ce trebuie sa faci tu? Rezolval cat mai repede sa nu mearga la alta daca se plictiseste!

| Violleta2022 a răspuns:

Fantastic, nu ti-a scris de 5 ore?
mai fetita, ia o pauza si traieste in lumea reala si mai ai rabdare, ca oamenii nu traiesc cu capul in telefon sau mesagerie.
As fii inteles daca nu-ti scria de 1 saptamana, dar 5 ore, esti deja disperata!

| Lօllipop explică (pentru Violleta2022):

Păi da ..era ciudat deoarece de obicei asta nu facea.
Si nu mi-am facut griji in zadar. mi-a scris a 2-a zi pe whatsapp cica iubit lui. s-au impacat. nu eram eu paranoica.
Deci era lapte ai miere, chiar nu m-am aateptat de la el sa-mi faca asa ceva

Ai dreptate, a stiut sa ma vrajeasca bine. Lectie pentru data viitoare
Mi-a scris fosta lui ca s-au impacat apoi el mi-a blocat apelurile, oricum nu era sa-l sun. vroia sa imi faca cunostinta cu parintii lui
Cu tata-l si fratele deja ma vazesem. Chiar nu inteleg de ce a facut asa

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lօllipop):

Deci, nici nu-ti merita ingrijorarea!
Asta este, altul!

| ș53fan a răspuns (pentru AssoX):

Mirosi urat? Pe bune man?

| Lօllipop explică (pentru ș53fan):

Nu miros urît, stai fără griji. Ba din contra sunt foarte drăgălașă și curată! De ce sunteti asa rautaciosi.

| ș53fan a răspuns (pentru Lօllipop):

Nu... Mai drăguță...nu ție ți-am spus! I-am răspuns acelui nesimțit care probabil că nici nu te cunoaște sau chiar daca te-ar cunoaște nu ar avea dreptul să te jignească mai ales dacă te cunoaște! Eu sunt un o m bun, care însă mă iau toți cei pe care-i cunosc de prost! Nu mă înțelege greși t! Nu m-am referit la tine! Bine? Sper că ai înțeles acum că nu m-am referit la tine ci la acea persoană care ți-a vorbit urât!

crying nu mă înțelege greșit, dar i-am spus lui nu ție! Sper că vei observa că la răspunsul meu scrie Stefan (a răspuns pentru asoxx)Bine?

| Lօllipop explică (pentru ș53fan):

Nu am foat ateanta, scuze happy

Nu face nimic, dar te rog ca data viitoare să fii mai atentă! Ok?