Daca e doar de 3 saptamai neamplinite sigur ii va da papuci. El zice ca, glumeste ca sa vada ce reactie are ca sa vada daca vrea sau nu, ea oricum ceara daca zice da sau nu ii va da papuci mai devreme sau mai tarziu. Daca zice nu ii va da mai incolo, daca zice da ii va da papucii foarte repede, deci sa ii zici prietenei tale sa nu faca sex in niciun caz!
Sper ca te-am ajutat! Funda? plzzzzzzzz
Pai in primul rand nu glumea.In al doilea rand. ii va da papucii! Si nu il va pierde!
Ar fi bine ca tu si prietena ta sa va interesati despre relatiile lui anterioare.Depinde si ce varsta are ea. Daca nu se simte pregatita sa nu o faca doar pentru ca il iubeste.Nu,nu cred ca a glumit dar a vrut sa vada pe ce teren paseste si ce raspuns ii va da ea.Probabil ca nu o va parasi imediat in cazului unui refuz.Va mai insista...pana ii va ceda. Sfatul meu este sa nu se culce cu el, pentru ca ii va parea rau cu siguranta. Poate nu imediat dar dupa o perioada de timp, mai mult sau mai putin considerabila va regreta amarnic.
Spune-i mai bine la prietena ta sa il refuze sa steie cel putin 1 an cu el si dupa ar puteao face. Asa poate sa ii demonstreze si el daca o iubeste si daca o sa spuna da atunci dupa ce o vor face mai mult ca sigur ca o va parasi si daca va insista atunci el vrea numa sex in mod sigur. Deci mai bine mai asteapta decat sa regrete mai tarziu.
Cati ani are prietena ta? Daca nu e pregatita sa nu fie bleaga sa o faca si apoi s.o lase balta.
in ziua de azi toti baietii urmaresc acelasi lucru...
Chiar daca il iubeste tot se vor desparti mai devreme sau mai tz dar sa.l lase ea, sa nu astepte sa o lase el.
Baietii asa sunt smecheri, isi bat joc de fete si mereu le cadem in plasa.
Succes prietenei tale! Ai grija de ea:*
Indiferent cat il place,scopul lui este numai sa faca sex cu ea.
Ii poate spune linistita nu.
De fapt,si daca ii spune da si accepta,rezultatul va fi acelasi, va face sex cu ea si o va arunca cum arunci un servetel folosit.
Sa n-o faca, o va durea prea mult...
Pai parerea mea este ca ar fi prea repede ca cei 2 sa faca dragoste sau sex cum vrei u sa spui. El poate doar vrea sa profite de prietena ta de o intreaba asa de repede. Daca o va mai intreba si ii v a raspunde prietena ta ca NU si iubitul ei o va parasi ea atunci ar trebui sa`si de`a seama ca el doar ast a vrut de la ea. Daca acesta va fi de acord sa o astepte pana se simte ea pregatita, atunci inseamna ca o iubeste.
Sper ac te-am ajutat :* !
Pai daca sunt impreuna de aproape 3 saptamana e clar ca baiatu vrea ceva de la fata. daca chiar o iubeste nu iar cere asta din primele saptamana. in orice caz ar trebui ca prietena ta sa aiba o discutie serioasa cu prietenul ei. sh sa.l intrebe ce vrea de la ea ori sa o faca ori sa fie impreuna. In fine e ciudata trebuie . dar in fine baieti din ziua de azi vor multe
Dar eu nu locuesc in Romania nu prea mai stiu sa scriu. nu e vina mea da)
beausingurlamasamea întreabă: