Stai linistita,te rog, insarcinata nu esti.
Stii, pana in 26 august organismul tau se invatase cu o anumita regula, functiona la anumiti parametrii, ca sa spun asa.
Din 26 august,totul s-a schimbat,i-ai introdus un parametru nou,i-ai schimbat regula si acum are nevoie de timp de adaptare la noua ordine,mai simplu nu-ti puteam explica!
Ai inaintat la stadiul de femeie, asa ca, da-i ragaz corpului tau sa isi regaseasca echilibrul.Toate fetele care isi incep viata sexuala au parte de o mica perioada de tranzitie,e fiziologic.
E posibil,cu alte cuvinte,chiar sa nu-ti vina deloc luna asta,dar nu-i cazul sa te nelinistesti.
Principala cauza,deci, pentru care iti intarzie, este inceperea vietii sexuale.In afara de asta,ai si alte o mie de motive,stresul,scoala, oboseala, tratamentul cu antibiotice! Plus ca in acel 2 septembrie nu erai in perioada fertila,abia se formase un nou ovul,imatur si incapabil de procreere.
Sper ca te-am linistit,cat de cat.
Si, ca sa nu te mai agiti deloc, mergi la farmacie si ia un test de sarcina. Testul e concludent dupa 21 de zile de la contactul sexual in care banuiesti ca ai fi putut ramane insarcinata.La tine, deja au trecut 25 de zile, deci rezultatul va fi mai mult decat concludent.Asa ca, ia un test de sarcina cu 10 lei,fa-l dimineata si calmeaza-te complet.
Pe urma,stai si asteapta.
O sa vina,insarcinata nu esti.
Si, bun venit in lumea celor mari.
Protejeaza-te, bine?
Se intampla sa mai intarzie, cum ai zis si tu: stres, scoala. faptul ca te ingrijorezi ca nu vine...stai linistita, nu se pune problema unei sarcini. data viitoare protejati va ca asa scapi de ingrijorarea asta. daca tot nu esti convinsa ia un test. o sa vezi ca nu esti insarcinata.
pupici.
Sper, n`am decat 17 ani...viata mea ar fi la sfarsit , am cautat si care sunt simtromele unei sarcini si dintre toate 12 sau cate sunt, singura pe care o prezint este ca merg des la wc, dar banuiesc ca poate fi si o raceala...Si am uitat sa mentionez ca luna aceasta am facut si tratament cu antibiotice, ospen si dupa cefalexina.
Sal stai linistita cu siguranta nu esti gravida nu te panica o intarziere de pana la 7 zile este uneori normala de la o raceala sau stres sau alti factori daca iti intarzie mai mult de 7 zile fa-ti grijii dar acum nu este cazul nu poti fi gravida data pe care ai facut tu sex nu era o zi fertila data viitoare foloseste prezervativul
Crede-ma ca stiu cum e cand esti pusa in asa o situatie eu si acum ma stresez sincera sa fiu si a trecut ceva timp de cand mi-am inceput viata sexuala
mergi des la wc atunci cand deja creste burtica si apasa pe vezica urinara, deci nu cred ca este cazul la tine, intr-adevar poate fi o raceala. menstruatia poate intarzia din multe cauze, nu te panica. ti-am zis, ca sa te linistesti mai bine ai lua un test cred ca tuturor ni se intampla asta macar o data eu ma stresam uneori cu toate ca ne protejam si sansele erau nule, dar...na