| WereWolf683 a întrebat:

Hey, buna tuturor...e prima mea intrebare si sper sa primesc raspuns la ea...
Am o iubita, suntem impreuna de 5 ani dar recent (acum o luna) am decis sa facem o pauza pentru ca ne certam des si simteam ca o pierd.In aceasta pauza eu ma adunam cu ganduri, pe cand ei i-a scris un baiat si s-au vazut de doua ori dupa ce a reusit sa o convinga, atunci cand s-au vazut s-au sarutat, poate nu e ceva semnificativ dar pentru mine e, ma tot bantuie gandurile astea stupide si e greu sa recunosc ca ea asa a facut.
Acum e totul bine suntem impreuna si suntem fericiti, oarecum ne-am dat o ultima sansa reciproc, eu nu stiu ce sa fac, e bine ca ne-am impacat sau nu, si oare trebuie sa incerc sa ma indepartez de ea sau nu, imi vin atatea idei ca nu stiu pe care s-o aleg...deci ce ar fi cel mai corect?

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta iti nenorocesti tineretea tu trebuie sa strabati cearsafuri nu sa devi sclavul fetei trece tineretea pe langa tine frate

Răspuns utilizator avertizat
| neutrino a răspuns:

Cel mai corect este sa intelegi ca la aceasta varsta, si nu numai, o relatie are si un sfarsit si trebuie sa stii cand este timpul sa intri in ...pauza mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acele imagini sunt adanc infipte in subconstient si de cate ori vei intalni o situatie similara(la prieteni, alte cupluri), imaginile vor prinde viata.Este usor sa ierti, greu este sa uiti.Relatia aceasta nu va dura.
Orice ai alege, nu regreta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Ea vede unul mai bun asa ca decideti de comun acord sa luati o pauza in care ea sa il incerce si p-ala.

2. Ceva din ce a facut/zis ala nu a fost pe gustul ei asa ca se hotaraste sa se intoarca la fraierul pe care l-a convins in prima faza ca faptul ca ea vrea sa o incerce si cu altii, era cumva vina lui.

3. Indragostitii isi ofera o ultima sansa. El ii ofera ei pentru ca a stat cu altul, ea ii ofera lui pentru ca e atat de prost incat e curios ca nu se incurca la respirat.

Felicitari pentru alegere, in numele tuturor barbatilor iti uram sa o pastrezi si ai grija de ea. Noi, restul, ne vom bucura doar de serviciile ei.

| OMFGConrad a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi place cum gândeşti.

| FoundYouLover a răspuns:

Dar ea în prezent mai tine legătură cu tipul ăla? Sau aduce vorba despre el des? Dacă nu mai tine legătură cu el, nu vorbește des despre el si a rămas cu tine, nu văd care e problema.Adica, ti-a trecut prin minte, măcar o clipa, vreund gând de genul ca fata ar fi ieșit și s-ar fi sărutat cu ăla pur si simplu ca sa se simtă dorită (ca probabil era tristă ca va despartiseti, crede-ma nu știi ce complexe aduce o despărțire unei fete) sau de plictiseală ori poate chiar pentru a te face pe tine gelos?

| WereWolf683 explică:

Sincer fiecare din voi are dreptate in felul sau, dar eu cred ca se poate sa incercam macar pentru ultima oara, caci nici eu nu i-am fost fidel dar totusi tot eu ii suneam prostia pe care am facut-o... si puterea ei de a ma ierta o admir, stiu ca relatia va avea un sfarsit dar vreau sa-l scrim noi...

| WereWolf683 explică:

Hey ea nu mai vorbește cu el și a spus că-i pare rău, nu au facut nimic știu asta și nu e ca celelalte fete...sunt sigur pentru că nu sunt orbit de sentimente. Ceea ce-mi trece acum prin cap e un gând: Atâta timp cât merge sa fim împreună, sinceri și fideli doresc să meargă relația dacă nu asta e...
Sentimentele astea...of )))