| WereWolf683 a întrebat:

Hey, buna tuturor...e prima mea intrebare si sper sa primesc raspuns la ea...
Am o iubita, suntem impreuna de 5 ani dar recent (acum o luna) am decis sa facem o pauza pentru ca ne certam des si simteam ca o pierd.In aceasta pauza eu ma adunam cu ganduri, pe cand ei i-a scris un baiat si s-au vazut de doua ori dupa ce a reusit sa o convinga, atunci cand s-au vazut s-au sarutat, poate nu e ceva semnificativ dar pentru mine e, ma tot bantuie gandurile astea stupide si e greu sa recunosc ca ea asa a facut.
Acum e totul bine suntem impreuna si suntem fericiti, oarecum ne-am dat o ultima sansa reciproc, eu nu stiu ce sa fac, e bine ca ne-am impacat sau nu, si oare trebuie sa incerc sa ma indepartez de ea sau nu, imi vin atatea idei ca nu stiu pe care s-o aleg...deci ce ar fi cel mai corect?

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cel mai corect este sa intelegi ca la aceasta varsta, si nu numai, o relatie are si un sfarsit si trebuie sa stii cand este timpul sa intri in ...pauza mare.

| Violleta2022 a răspuns:

Personal, nu cred in ciorba reincalzita si in pauzele luate de la dragoste.
Cand iubesti, iubesti cu toata inima, nu doar cu jumatate de inima, se presupune ca iti este atat de drag de il vrei pana la moarte!

Eu sunt casatorita de 30 de ani si nu concep nici dupa atati ani, sa am ziua de maine fara sotul meu, iar pentru nimic in lume nu as accepta nici macar 1 singura zi sa iau pauza, de la el!
Sincer, nu cred ca aia este dragoste adevarata unde va dati pauze si unde va intalniti cu altii sau altele, cred ca alea sunt doar minciuni, pentru ca foarte curand se va adeverii ca relatia nu merge, pentru ca nu mai vad iubire 100%.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta iti nenorocesti tineretea tu trebuie sa strabati cearsafuri nu sa devi sclavul fetei trece tineretea pe langa tine frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acele imagini sunt adanc infipte in subconstient si de cate ori vei intalni o situatie similara(la prieteni, alte cupluri), imaginile vor prinde viata.Este usor sa ierti, greu este sa uiti.Relatia aceasta nu va dura.
Orice ai alege, nu regreta!

| FoundYouLover a răspuns:

Dar ea în prezent mai tine legătură cu tipul ăla? Sau aduce vorba despre el des? Dacă nu mai tine legătură cu el, nu vorbește des despre el si a rămas cu tine, nu văd care e problema.Adica, ti-a trecut prin minte, măcar o clipa, vreund gând de genul ca fata ar fi ieșit și s-ar fi sărutat cu ăla pur si simplu ca sa se simtă dorită (ca probabil era tristă ca va despartiseti, crede-ma nu știi ce complexe aduce o despărțire unei fete) sau de plictiseală ori poate chiar pentru a te face pe tine gelos?

| WereWolf683 explică:

Sincer fiecare din voi are dreptate in felul sau, dar eu cred ca se poate sa incercam macar pentru ultima oara, caci nici eu nu i-am fost fidel dar totusi tot eu ii suneam prostia pe care am facut-o... si puterea ei de a ma ierta o admir, stiu ca relatia va avea un sfarsit dar vreau sa-l scrim noi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Ea vede unul mai bun asa ca decideti de comun acord sa luati o pauza in care ea sa il incerce si p-ala.

2. Ceva din ce a facut/zis ala nu a fost pe gustul ei asa ca se hotaraste sa se intoarca la fraierul pe care l-a convins in prima faza ca faptul ca ea vrea sa o incerce si cu altii, era cumva vina lui.

3. Indragostitii isi ofera o ultima sansa. El ii ofera ei pentru ca a stat cu altul, ea ii ofera lui pentru ca e atat de prost incat e curios ca nu se incurca la respirat.

Felicitari pentru alegere, in numele tuturor barbatilor iti uram sa o pastrezi si ai grija de ea. Noi, restul, ne vom bucura doar de serviciile ei.

| OMFGConrad a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi place cum gândeşti.

| WereWolf683 explică:

Hey ea nu mai vorbește cu el și a spus că-i pare rău, nu au facut nimic știu asta și nu e ca celelalte fete...sunt sigur pentru că nu sunt orbit de sentimente. Ceea ce-mi trece acum prin cap e un gând: Atâta timp cât merge sa fim împreună, sinceri și fideli doresc să meargă relația dacă nu asta e...
Sentimentele astea...of )))