| tavy_7886 a întrebat:

Hey :*. cand v-ati sarutat prima data,. cum a fost el. unde s-a intamplat?
:*

6 răspunsuri:
| glamour a răspuns:

La 13 ani, acasa la mine, cu un baiat mai mare cu un an ca mine. Eu nu vroiam insa m-a luat prin surprindere, mi-a placut, nu stiam sa sarut asa ca am facut ce facea si el si a fost ok.

| :X pinky love you :X a răspuns:

La 13 ani la scoala.
a fost grozav... s-a intamplat asa
baiatul care ma placea a venit la mine si m-a intrebat daca vrea sa fim impreuna am spus ca da si atunci m-a sarutat. Acum in schimb ne-am despartit din cauza une-i proaste si suntem pe punctul de a ne impaca dupa un an in care am fost impreuna si inca jumatate sau mai bine despartitibig grin

| 10011993 a răspuns:

La 12 ani in fata blocului, el acum este un nimeni pentru mine! am ajuns la concluzia ca nu imi corescumde deloc... dar asta...stii cum se spune: prima dragoste nu se uita nicio data!winking

| Elle1470 a răspuns:

Pai...la 13 ani in curtea scolii (23 decembrie 2010 ) si pe tipu` respectiv nu-l vazusem niciodata, dar l-am "cunoscut" pe mess, prin intermediul unei fete, care e la aceeasi scoala cu el Cand ne-am intalnit prima data mi-a reprosat ca am intarziat 15 minute si de un lucru imi pare rau, ca el a fost dezamagit de ziua aia... dar eu am fost ok iar acum ne-am despartit, dar el imi spune ca inca ma iubeste(ceea ce zice aproape tuturor fetelor rolling eyes ) si eu inca tin la el dar nu cred ca mai putem fi impreuna Si tipu` e ok : rocker si chitarist love strucklove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12 ani la ziua mea cu iubitul meu de acum :X:X:X dupa aia nu ne-am mai sarutat mult timp ptc s-a intamplat vara asta, dar am facut-o din nou la scoala exact cand a intrat o profa in clasahee hee dar nu a vazut nimic #:-sbatting eyelashes si a fost dragut 9nu prea stiam eu ce sa fac :-ss si mi-era ff frica dar a iesit frum day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El era in oglinda.si eu ma uitam la el.in baie eram.singur.atunci il intelegeam pe Narcis.acuma nu prea.chiar ma mir.

Întrebări similare