Este foarte frumos si,mai ales,sincer.
Ti-ai pus tot sufletul pe hartie cand ai scris, dar sa-mi dai voie sa-ti dau un sfat.
Pe spatele fotografiilor scriem intotdeauna putine cuvinte, un mic text drag, cateva cuvinte ajung.
Asa ca, gaseste 5 mici texte, sau inca 4 pentru ca unul il ai deja(uite,ai putea sa scrii "pentru clipa ta de dor",sau "tii imaginea mea in maini,iar eu ti-o tin in suflet",sau "mereu o sa-mi fie dor,mereu o sa te astept",ma rog,sunt doar sugestii) si scrie-le pe spatele fotografiilor,iar textul lung transforma-l intr-o scrisoare.
Impreuna cu scrisoarea asta plina de dragoste,pune si fotografiile cu textuletul frumos si scurt si da-i un mare plic!
Va fi o declaratie de dragoste si dor,completa.
Cand ii va fi foarte dor sa te auda, va citi vorbele scrise in scrisoare, cand ii va fi dor sa te vada, va privi fotografiile.
Si, pe urma acelasi text pe 5 fotografii si atat de lung si de plin de sentimente,vor face sa fie o doza prea mare de dragoste pe care n-o s-o suporte sau,mai grav,care si-ar putea pierde semnificatie,la un moment dat.
Deci, scrisorica(te rog, scrie cu alineat fiecare "te iubesc", sa fie aerisita scrisoarea, nu incarcata) si 5 fotografii cu cate un textulet drag!
Si, nu fii trista, zilele vor trece, se va intoarce.
Asta sa-ti fie puterea si alinarea, gandul la clipa revederii!
Omul e o fiinta superioara, ti-a spus cineva lucrul asta?
Peste 10 ani, poti emite pareri incontestabile, deocamdata ceea ce ai spus aici este produsul unei minti de copil de 14 ani care nu reuseste sa se descurce cu o fetita de 12 ani!
Din dorinta de a nu te uita nu trebuie sa-i scrii nimic siropos, daca el te iubeste sunt de ajuns pozele, dar telefoane nu aveti? un sfat de la nenea este sa nu-l stresezi cu telefoanele, preferabil ar fi sa il lasi pe el sa te sune si de aici deduci unele lucruri
O sa i se aplece de la atata "iubire"
Eu stiu ca baietii nu tin la textele astea, cum tinem noi fetele. (si asta o zic pentru ca stiu), dar poate al tau e vreo exceptie.
Totusi, ai putea sa te rezumi la cuvinte mai putine, ca sa ii demonstrezi ca il iubesti. nu trebuie sa o faci prin scris, prin fapte
Ps: Sunt foarte frumoase cuvintele
Nu-l stresez cu telefoanele, pentru ca nu sunt genul de persoana care sa faca astfel de lucruri! Multumesc oricum! :*