frate DA se pot indragosti tio zic sigur chiar daca nu crezi e adevarat si baieti pot sa se indragostesca
Da se pot indragostii cu adevarat dar ei tin cont de frumuseta culoarea parului daca ai corpul putin mai ondulat si altele dar mai sunt si baieti care tin cont de notele care le iei la scoala.De acea nu trebuie sa ai incredere in baieti cand iti spun ca te iubesc.Asta tu trebuie sa simti.
Normal, inca de multe ori iubesc si se umilesc foarte mult uitand de "orgoliu barbatesc". Din pacate nimeni nu pretuieste pana nu pierde!
Normal cca se indragostesc,in fond, au si ei un suflet, inima, oricat e musculosi si de feroce, oricat e rai sau indifereti par, pana la urma exista o fata care poate sa le inmoaie inima, chiar daca nu prea arata. dar stie eu ca asa e, am cel mai bun expemplu in viata mea de zi cu zi. cand e langa mine pare indiferent dar cand sunt plecata si vb la tel, plange si eu imi dau seama, iar atunci cand ma vede din nou nu mai pleaca de langa mine, e in stare pana si la baie sa intre
Exista si baietii sensibili si cu sentimente frumoase, sentimete de iubire fata de o fata.
Chiar daca barbatii sunt mai reci uneori.atunci cand e cu tine ar trebui sa.ti dai seama din felu cum te priveste...cum te atinge.te tine in brate,, si normal k pot simti si iubire,,, altfel ati fi singure
Dedee, nu-l lasa in baie odata cu tine! Uneori mirosul ametitor al unei fete nu este exact ce ne dorim de la viata.
Bineinteles ca se pot indragosti, sunt si ei oameni si au inima, nu sunt de piatra.
Intrebarea asta e pentru fete nu pentru baieti ca fetele schimba baietii ca pe haine
Da.de ce nu? ei nu sunt fiinte?
si eu au inima ca si noi. dar daca tu crezi ca ei nu se pot indragosti te inseli.
se indragostesc si ei si iubesc dar fiecare in felul lui.
mai sunt si cazuri in care le pasa doar de ei. dar putine.
deci cum noi ne indragostim si ei se indragostesc
Sunt si baieti care se indragostesc cu adevarat de fete... daca tu crezi ca ei se gandesc doar la persoana lor inseamna ca ti-ai format o parere proasta despre ei sau ai avut de suferit si nu ai gasit persoana potrivita.
anonim_4396 întreabă: