Atunci iesiti undeva la un suc si vorbiti dupa aia se va intampla ceea ce trebuie
Cum pot face eu sa ma placi? pune-ti asa intrebarea. nu poti face nimic, dragostea nu fabrica, ea se naste
Nu-l poti face sa te placa, asta o decide el. Iti dai seama daca se balbaie cand vorbeste cu tine sau se da la tine si te baga in seama mereu cand are ocazia.
Pai da, da am mai fost cu el vreau sa-l fac sa regrete ca m-a parasit
Atunci iesiti undeva la un suc si vorbiti dupa aia se va intampla ceea ce trebuie
Daca te baga in seama, sta mai mult pe langa tine, iti zambeste mult, iti ia apararea te place. Tu poti sa-i arati ca-l simpatizezi si sa il sustii, sa ai activitati comune cu el si asa el o sa te cunoasca mai bine si probabil o sa te placa!
Arata-i bikinii si ce se afla in ei.Va ramane cu gura cascata de placerea de a te cunoaste.
Ca te place iti dai seama dupa cum se comporta, iar daca vrei saii spui ca il iubesti ia-o incet.Arata-i ca il simpatizezi, fiti inainte de toate buni prieteni, sprijina-l, arata-i pe parcurs intentiile tale fara sa i-o spui direct, fa-l pe el sa inteleaga.
Fusta mini, decolteu generos pui putina apa pe ele sa luceasca buzele facute si nu stiu... mai vezi tu =]] (perfect girl o.O)
Deci va ia pe toate la rand
Ce e cu prostia asta de gandire, "sa-l fac sa regrete", lasa-l, nu merita efortul, sau cel putin pe tine.