Cati ani aveti? Cea mai importanta este increderea in persoana cu care stai. Daca nu ai incredere in el, cel mai bine nu mai stai cu el si iti vezi de rteaba. Daca vrei sa ai o relatie frumoasa nu trebuie sa te afecteze vorbele persoanelor din jurul tau. Tu sti cel mai bine cum e iubitul tau. Daca se poarta frumos cu tine, daca are grija de tine, daca iti e alaturi mereu, daca te intelege si te pretuieste. Oricum ce inseamna afemeiat? De unde stie verisorul tau chestia asta, si ce a facut iubitul tau de a ajuns sa spuna asta despre el?
Eu sincer as cauta raspunsul adevarat dara fara ca ea/el sa stie asta funda?
Depinde si de la cine ai auzit. daca ai incredere in persoana aia ..in orice caz m-as interesa daca e adevarat sau nu
Eu unul sunt de parere ca este foarte importanta increderea. Dar totusi, as vorbii deschis cu prietena mea si i-as explica ce am auzit si de unde. Nu as cere direct explicatii daca e adevarat sau nu, dar i-as spune ce am auzit despre ea.
Daca ii spui ce ai auzit despre ea e posibil sa minta deci nu fa asta...incearca sa afli din alta parte sau cel mai bine pune fata in fata pe prietena ta cu perosana care ti-a zis aceste lucruri despre ea
Aaa deci e vorba de un baiat ...crede-ma daca verisorul tau a zis asa ceva e adevarat ..adica ma gandesc ca nu si-ar minti propia verisoara ..si plus de asta multi baieti sunt afemeiati
Daca sunt barfe le iau ca atare, daca sunt sfaturi sau atentionari de la o persoana de incredere le iau ca pe un semnal de alarma! Verific veridicitatea si apoi discut.Un sfat daca vrei:niciodata nu divulgi numele sursei!
Eu zic ca cel mai bine e sa iti intrebi prietenul/a si iti va raspunde sincer daca tine cu adevarat la prietenia voastra. Poti sa cercetezi si fara sa stie ea sau el. Dar mai bine intreab-o pe ea/el prima oara caci daca va afla ca cercetezi pe ascuns s-ar putea sa pierzi prietenia. Funda?:*
E nu? nu cu acesta ai fost la cabana respectiva acum 2-3 saptamani?
DiamanteleSeSparg întreabă:
OanaG întreabă:
Belingot întreabă: