Plimba-te in natura, mananca ceva ce iti place, gandeste pozitiv. Da-l incolo, orice om are cate un defect major pentru care nu trebuie bagat in seama.
Astea sunt povesti, femeile iti iubesc copii, parinti, pe ele, providerul este doar cel care o ajuta sa iti creasca copilul
Iubirea sincera si adeavarata NU doare, deloc!
Ceea ce doare este: minciuna, inselatul, ipocrizia samd.
Nici eu nu inteleg.
Poate fiindca punem prea mult suflet. Poate fiindca ne este frica de singuratate.
A inceput sa ma dezguste iubirea...Nu mai e nimeni cum era odata
Ai dreptate. Ai trecut cumva printr-o despartire grea?
Da...
Primavara asta, cand va fi vremea mai buna, ai putea sa te duci la un picnic cu un amic/ o amică sau singură.
In general nu prea ies cu prietenii...am dansuri, boxu si fel si fel de proiecte
Si eu la fel. Am si eu hobby-uri.
Uu,ce hobby-uri?
Hobby-uri: Ascult muzica, joc Roblox (e un joc video), scriu poezii, stau pe Pinterest (e o platforma sociala in care gasesti imagini cu tot ce vrei tu)
Roblox? wow am avut si eu o tentativa, dar am inceput cu cs go, pun=bg, etc... Fain ca stai pe Pinterest (eu de acolo ma inspir cum sa imi aranjez dormitor) ) Foarte fain
Https://pin.it/3RNyGAO poftim, poate tinem legatura aici si dupa campionat ne mutam pe ig
M-am abonat
Bine scumpo
M-am abonat si eu. Ti-am scris un mesaj.
Plimba-te in natura, mananca ceva ce iti place, gandeste pozitiv. Da-l incolo, orice om are cate un defect major pentru care nu trebuie bagat in seama.
Raspunsul unui user din 16 februarie 2010: "
Pentru ca pui suflet atunci cand iubesti cu adevarat, ca te daruiesti cu totul, si te doare daca persoana iubita nu iti impartaseste sentimentele sau e indiferenta cu tine. Ca avem asteptari mari, avem speranta, daruim, dar de cele mai multe ori nu primim inapoi macar un pic din toata iubirea noastra ce am daruit-o acelei persoane. este greu, pentru ca atunci cand te doare sufletul, nimic nu il poate vindeca, doar iubirea..."
In concluzie: O iubire se uita cu o alta iubire.
Wow,chiar asa e, esti minunata
Mersi.
Doamna denisa pun pariu ca ai 12 ani?
17*
Fuferi după un nenorocit? Dă-l deecu el sigur nu se gândește la tine treci peste
Stiu cum e
Tare fumează mai îți ea gândul
alexandra_5507 întreabă:
anonim_4396 întreabă: