Plimba-te in natura, mananca ceva ce iti place, gandeste pozitiv. Da-l incolo, orice om are cate un defect major pentru care nu trebuie bagat in seama.
Nici eu nu inteleg.
Poate fiindca punem prea mult suflet. Poate fiindca ne este frica de singuratate.
A inceput sa ma dezguste iubirea...Nu mai e nimeni cum era odata
Ai dreptate. Ai trecut cumva printr-o despartire grea?
Primavara asta, cand va fi vremea mai buna, ai putea sa te duci la un picnic cu un amic/ o amică sau singură.
In general nu prea ies cu prietenii...am dansuri, boxu si fel si fel de proiecte
Raspunsul unui user din 16 februarie 2010: "
Pentru ca pui suflet atunci cand iubesti cu adevarat, ca te daruiesti cu totul, si te doare daca persoana iubita nu iti impartaseste sentimentele sau e indiferenta cu tine. Ca avem asteptari mari, avem speranta, daruim, dar de cele mai multe ori nu primim inapoi macar un pic din toata iubirea noastra ce am daruit-o acelei persoane. este greu, pentru ca atunci cand te doare sufletul, nimic nu il poate vindeca, doar iubirea..."
In concluzie: O iubire se uita cu o alta iubire.
Hobby-uri: Ascult muzica, joc Roblox (e un joc video), scriu poezii, stau pe Pinterest (e o platforma sociala in care gasesti imagini cu tot ce vrei tu)
Roblox? wow am avut si eu o tentativa, dar am inceput cu cs go, pun=bg, etc... Fain ca stai pe Pinterest (eu de acolo ma inspir cum sa imi aranjez dormitor) ) Foarte fain
Https://pin.it/3RNyGAO poftim, poate tinem legatura aici si dupa campionat ne mutam pe ig
Fuferi după un nenorocit? Dă-l deecu el sigur nu se gândește la tine treci peste
Iubirea sincera si adeavarata NU doare, deloc!
Ceea ce doare este: minciuna, inselatul, ipocrizia samd.
Doamna denisa pun pariu ca ai 12 ani?
Astea sunt povesti, femeile iti iubesc copii, parinti, pe ele, providerul este doar cel care o ajuta sa iti creasca copilul
alexandra_5507 întreabă:
anonim_4396 întreabă: