Stii ce ai putea face... gaseste-te cu el fata in fata si intreaba-l: ce vrei tu de fapt sa fim impreuna sau doar o simpla amicitie sa vb pe mess atunci cand tu te plictisesti si nu ai ce face?
Fata draga.te place fi sigura ia-l si tu in brate de 2-3 ori si vezi cum reactioneaza.cat despre prietenu lui...ii gelos ai incredere.incearca si vei vedea
Nu te'ai gandit ca poate acel coleg al lui te'a pacalit? Mi se pare chiar ciudat sa nu te placa avand in vedere felul in care se comporta cu tine. Eu una cred ca te place, dar poate nu stie daca sa-ti spuna, crezand ca poate nu este un sentiment reciproc. Daca si tu il placi, spune'i. Sau macar intreaba'l si roaga'l sa iti zica direct si fara ocolite daca te place sau nu. Unii baieti sunt mai rusinosi/timizi de fel si nu recunosc in fata altor persoane ca le place de o anumita fata, de aceea pot spune ca nu o plac, adevarul fiind altul. Tu fa cum ti'am zis, intreaba'l tu ce simte pentru tine iar daca si tu il placi, spune'i ca o sa iasa cu happy end. Baftaa;*
@LifeIsPink10, ai foarte mare dreptate. El e un baiat mai timid. Caruia ii e frica de o alta relatie. Nu vrea sa fie ranit. Dar el stie ca ea il place. Asta e diferenta. Si baiatul ala chiar e gelos.
Ce poti face? Nimic! Trebuie doar sa stai si sa astepti daca esti sigura de sentimetele tale fata de el! Pe cand el, poate e confuz si nu stie ce sa zica si ce sa faca! Sau mai bine intalniti-va si spuneti-va tot ce aveti pe suflet si poate asa va fi mai bine! Sper ca te-am ajutat! Succes!
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Chiar m-au ajutat sa vad dintr-o alta perspectiva lucrurile.din afara. Inca o data multumesc mult.:*