| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey doamnelor, cum ati reactiona dacă ati ieși la întâlnire cu un bărbat și va spune ca a mai fost căsătorit de 5 ori și din fiecare căsnicie are câte un copil? Ati mai ieși în continuare cu el?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da când ar mai avea timp de întâlniri cu așa istoric?

10 răspunsuri:
| TheGentleman a răspuns (pentru suntserios):

Cristiano Ronaldo, de exemplu. Bine, el acum are o relație stabilă cu Georgina Rodriguez. Dar tot are trei din mame surogat, și doi cu actuala parteneră big grin

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru TheGentleman):

Ehh, cand ai milioane si milioane te descurci

| LordCristobal a răspuns:

Hai sa iti zic o poveste amuzanta de la mine din familie.
Actualul sot al unei matusi de-ale mele a fost casatorit de 5 ori si cand voia sa se casatoreasca a sasea oara popa de la Biserica a refuzat sa il cunune pe motiv ca a exagerat cu casatoriile.laughing)

| Drimmero a răspuns (pentru TheGentleman):

El n-are nevoie sa umble dupa femei, umbla ele dupa el.

| Drimmero a răspuns (pentru suntserios):

Nu mai e milionar de mult, e miliardar deja. Castiga 200 de milioane de euro pe an la arabi, e cel mai bine platit sportiv al lumii, deci dintr-un foc are un venit de 200 coco, asta doar dintr-un singur venit, nu mai vorbesc de alte afaceri si venituri pe care le are, e fabrica de bani, dar oricum n-avea nevoie de bani ca sa traga femeile la el.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LordCristobal):

Poate aveau oferta la 5 1 gratis si si au fi inchipui ca nu ajunge nimeni

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Drimmero):

Ehh, inainte de milioane era uratel, da eu vorbeam de timp sa ai grija de 5 copii si sa gasesti 5 neveste

| AdioTPU a răspuns:

Pe scurt: nu. Unul care nu e capabil să-ți țină familia și copiii alaturi e un om care se plictisește repede, neserios și care fuge de responsabilități.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, chiar nu mi-ar trebui un asemenea curvar nestatornic.