E posibil, dacă ăsta se nimerește să fie reâncarnarea lui Hagi Tudose.
Mișto ar fi ca la sârșit, după restaurant, când bărbatul zice "Hai, mergem la mine?" ea să zică "Lasă, mai bine fă tu o l@bă, că e mai ieftin"
Am gasit o fata pe insta, am iesit in oras la mall si dupa la un restaurant, am comandat ce a vrut ea si dupa i-am zis ca ma duc la toaleta. Dus am fost. M-a blestemat si injurat aia pe Instagram... dar a meritat. Ma simt foarte implinit. Cred ca am lasat-o sa plateasca in jur de 300 lei, cred.
In primul rând, o întâlnire nu se rezumă neapărat la platouri scumpe si bautura cea mai fancy... Deci as accepta si un șnițel simplu.
In al doilea rând, atâta timp cât a făcut invitația, mi se pare corect sa plătească, nu este o regula, îmi pot plăti si singura daca cumva nu are suficient dar măcar sa se "scoată" frumos )
Si nu in ultimul rând, să-și puna problema că plătește daca merg la el sau e jumi-juma daca nu merg, e dovadă de egoism.
M-as întreba oricum mai întâi daca mi-a placut seara si cum m-a facut sa ma simt, daca este pozitiv, poate merg dar daca apare întrebarea asta într-un moment nepotrivit, cel mai sigur se alege ca plătesc eu tot dar nici nu ma mai vede.
Căci nu sunt egoista si ofer deja timpul meu si toată bunătatea mea, sa fiu luata de fraiera, in niciun caz.
Complicata nu sunt, prefer sa ma scoată la un ceai de isi permite dar să-și permită oricum ar fi situația după aceea.
Daca nu e pe feeling si astea nu se alege pe ceva serios. Daca are intenții doar de fricky de o seara, a ales prost in cazul meu.
Deci asta ar fi planul