Nu e nimeni asa cum iti doresti. Trebuie sa inveti sa faci compromis, daca nu, sfarsesti singur. nu e nimeni perfect, exact dupa standardele noastre. Imi pare rau. Iti stabilest ice ai vrea sa aiba neaparat iubita ta, ce nu ai accepta sub nicio forma, si apoi inceci cautarile.
Tu esti tanar, frumos, inteligent, dar putin fricos, motiv pentru care trebuie sa stai linistit si sa astepti, vor veni fetele peste tine.
Cum crezi ca le poti cauta?!
Zambesti si te bagi in seama cu fiecare...dar vei parea disperat.
Daca iti e frica, va veni una cu putin curaj la tine.
Da ti e frica de o respingere, dar pana la urma tot va trebui sa ti faci o prietena.
Sunt fete ca lumea, si tarfe. Tu nici la 20 de ani nu poti face diferenta dintre un si alta? La varsta asta, ar trebui deja sa iti dai seama care fata e de treaba si care nu. Imi pare rau, dar alt sfat decat sa iesi si tu prin lume, nu am...
Pai imi dau seama. dar fiecare parca are *bagaj* dupa ea, sau ceva aiurea ce ma face sa dau inapoi. poate mi se pare sau is prea prietentios, dar eu cred ca macar ce ofer sa primesc inapoi. Nu ti se pare normal? De ce sa fiu eu tot timpu ala care lasa de la el. nu poate sa fie una perfecta pentru felul cum sunt eu.
Nu vine nimeni la tine. Daca esti baiat, tu trebuie sa te bagi in seama. Astfel stau lucrurile. Daca stai, nu iti va cadea din cer, te asigur eu!
Sincer cand ma bag in seama de obicei fata vrea... problema este ca daca nu-mi place caracteru ei trebuie sa ies din situatie si dupa ea se tine dupa mine si ma face sa par aiurea(uitate la ala aia il vrea si el fuge) si ea sa se simta rau ca no vreau... Deci nici-cum nu-i bine :O, si la standarde imi este greu sa renunt offf
E clar ca o fata care se baga ea in seamna nu e tocmai cea mai buna alegere! Trebuie tu sa alegi pe cine vrei, nu ea!
De ce numai noi trebuie sa ne bagam in seama? Doar stiti si voi fetele ca de multe ori suntem ca si curcile ne uitam in lemne. Trebuie sa vina una mai infipta, care "sa stie ce vrea" am incheiat citatul, si sa ne deschida ochii. Altfel avem orbul gainii. Sunt de parere ca si fata poate sa ia initiativa si sa ceara un numar de tel sau o intalnire in oras; si chiar in intimitate sa si ridice si bluza daca vede ca m am blocat.
Normal ca o fata poate, dar aici el trebuie sa gaseasca ce vrea, nu viceversa. De lasa el dupa fata, asa va trewbui sa faca mereu.