Vrea sa va cunoasteti mai bine, zic eu. sa ii vezi si defectele nu doar calitatile.
Daca vrei ii poti spune ca te-ai indragostit de el dar s-ar putea sa risti sa pierzi prietenia lui
Adreseazai o simpla intrebare: ce parere ai despre mine?
vezi ce zice si in functie de raspunsul dat ii zici. daca e ce vrei tu sa auzi, ii zici ca esti indragostita de el, daca zice ca esti o fata detreaba si o amica buna, las`o balta
Da' du-te draga si spune-i! Si daca el iti spune ca nu e indragostit de tine poti sa-i spui c-ai confundat persoanele!
I-am spus acum ceva timp ca mi se pare un baiat simpatic(atunci nu ieseam pe afara)si el a spus ca trebuie sa il plac pentru ce e, nu pentru ce spune ca e.Asta poate sa insemne ceva?
Incearca sa afli ce simte si el pentru tine, dar fara sa isi dea seama ca tu il placi.
Nu ai pofta de mancare ia niste vitamine sa-ti vina pofta glumeam! asta e un joc dur in care esti tu acum sunt mai multe variante dar eu am sa-ti zic 2:1.iti calci pe mandrie si ii zici lui toata treaba ca tii la el, ca numai la el te gandesti bla..blaa..etc si daca sentimentul e reciproc ai castigat! si 2 daca el nu te place ramai de ''fazan/a'' vorba acea! dar daca esti o fata mai smechera un pic flirtezi cu el dai niste semne cum ca ti-ai dori ceva de la el si vezi daca reactioneaza! asa nu iti strici nici prietenia si po-ti afla daca te place! bafta orice ai alege si spune-ne cum s-a terminat.()
Nu cred ca s-ar prinde daca as flirtra cu el.ne tinem in brate si ma pupa pe obraji...dar cred ca nu inseamna nimic pentru el toate astea
Prindel de "cocosel" daca se prinde asa greu! O Dio Mio fii smechera "pulseaza" in cazul asta ca se pare ca el este mai timid daca nu vede chestii de gen(sau ce vrei eu ca baiat sa iti spun cum sa flirtezi cu un baiat)!
Nu stiu daca te intereseaza, dar eu tot iti spun.Ieri o tipa de varsta mea i-a spus ca il iubeste si alte chestii de genul, dai ei 2 se vazusera doar de 2 ori intamplator.Si am vorbit mult cu el pe tema asta...l-am intrebat daca nu a stat niciodata cu fete mai mici decat el si a spus ca niciodata, dar nu pentru ca are el o problema cu asta ci pentru ca nu s-a intamplat(am uitat sa mentionez ca el are 18 ani, iar eu am 16).Si mi-a mai spus ca el are o problema cu imaturitatea, adica fata de langa el nu trebuie sa fie un copil, iar el asta ma crede.Deci...ce zici? sa o las balta sau sa mai incerc?
Asta deja depinde cum te vede el daca zici ca are probleme cu imaturitatea! dar din moment ce vorbeste cu tine asa chestii isi zice parerea nu te considera inmatura! a si inca o chestie parerea mea ca te place mult dar nu reusesc sa imi dau seama ca amica sau vrea ceva mai mult de la tine! eu totusi te-as sfatui sa fii mai tupesista cu el incearca mai mult dar vezi sa stii unde sa te opresti!
Uite...aseara am fost la el cu inca un prieten sa ne uitam la un film. Dupa 10 minute de stat asa... unul langa altul si-a pus capul pe umarul meu..eu mi-am pus capul pe capul lui si ne-am luat in brate.si am stat asa pe tot parcursul filmului.cate un pupic din cand in cand(pe obraz sau in coltul gurii) si cand am ajuns la mine acasa am intrat pe facebook.El a inceput sa imi povesteasca despre o fata(el ii spune iubi, dar zice ce nu sta cu ea)si eu l-am rugat sa aiba grija si sa nu se joace si dupa ce si-a dat seama a spus ca suntem doar amici.
Nu are curaj sa recunoasca ca te iubeste! eu cred ca povestea asta despre alta fata a aruncato asa sa vada cum reactionezi tu sa vazi ca nu tu esti singura fata care se intereseaza de el adica cred ca este o vrajeala in fine spune-i lui ca ar trebui sa treceti mai departe de la relatia de amici(asta daca tu chiar crezi ca te place)si ar trebui sa incercati mai mult adica sa fi-ti prieteni! si inca un sfat stii care e problema cu prieteniile astea:ca va cunoasteti prea bine, va stiti obiceiurile si a sa va plictisiti unu de altul foarte repede si foarte rar ca sa ramaneti prieteni dupa din cauza ca el nu o sa mai aibe incredere in tine si viceversa(asta in cazul in care veti deveni iubiti)! uite eu iti zic mai pe sleau daca te combini cu el si va despartiti adio prietenia din inainte deci tu acum trebuie sa-ti pui iintrebarea daca chiar vrei sa faci asta!
Uite id meu matesanosa@yahoo.it..cand vb cu el pe fb.
. intra pe mess si spune-mi ce vb poate pot sa te ajut