| Sunia611 a întrebat:

Hey fetelor, am o întrebare dar nu judecați cum reușiți voi sa înghițiți sperma? Eu am tot incercat cu soțul meu dar am reușit doar cu apa sau suc. In seara asta sa supărat pe mine și sa gândit la altceva...îmi e scârbă și nu stiu cum sa scap de ea ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Nu toate persoanele inghit, insa eu nu-mi imaginez cume sa tii in gura si sa scuipi laughing pare ciudat, dar fiecare dupa el.
Nu-ti place gustul sau ce? Gandeste-te de unde vine problema.
Si mai ales, daca tu nu vrei, nu o face. Nu conteaza ce vrea el.
El face absolut ce vrei tu? E foarte copil, nu cred ca e sot, suna mai mult a gandire de adolescent

38 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce te fortezi sa faci ceva ce nu iti doresti, ba mai mult, iti este scârbă? Esti profesionista platita, sau sotie?

Sotul tau merita sa-l servesti cu propriul suc: il saruti si versi la el in gura.
Si asa termini cu subiectul asta!

| annonimaaaa555 a răspuns:

E ceva normal sa nu poți. Soțul tău să înțeleagă. Pune l sa înghită el și după sa mai comenteze. Nu o fa și gata. El e prost dacă nu acceptă. Pana atunci o s o faci pana ți se face scârbă de soțul tău...

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, dar evident ca nu ai habar inca cu ce se "mananca" sexul, fiindca sperma NU se inghite, nici macar nu este recomandat sa faci sex oral fara prezervativ, tocmai pentru a nu lua contactul cu secretiile organelor sexuale si nu a lua boli cu transmitere sexuala.

Vezi ca s-au inventat prezervativele cu gust de fructe, care face sexul oral si mai placut, atat pentru femei cat si pentru barbati, fiindca la femei se foloseste "foita chinezeasca" care se pune peste vulva, ca barbatul sa nu aiba contact cu secretia vaginala a femeii si sa-i faca un oral placut.

| EdiZzz2433 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Cel mai malefic plan auzit vreodata

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru EdiZzz2433):

Mai malefic decat sa o oblige pe ea sa inghita? Nu cred!

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic să ți asta pentru tine, nimănui nu îi pasă ce faci tu cu soțul tău în pat, asta o poți vorbi cu un doctor.

| Ana0505 a răspuns:

Înghite câte puțin nu tot dintr-o data azi puțin mâine puțin și te înveți

| VoidEternal a răspuns:

Nu inteleg ce motiv ai avea sa faci ceva de care ti-e scarba. Si orice barbat care te iubeste ar intelege asta, daca e in stare sa vada mai departe de propria lui placere.

Daca nu, atunci are impresia ca relatia trebuie sa ii aduca beneficii doar lui si de ce ai sta langa un astfel de om?

Realitatea nu e ca-n filmele pentru adulti, daca el nu poate sa inteleaga asta, alege-ti un barbat matur care stie pe ce lume traieste.

| Sunia611 explică (pentru Ana0505):

Toți spuneau sa nu o fac dar vreau sa îl văd fericit...lui nu îi e scârbă de mine. Nu m-a pus să înghit doar vrea sa își dea drumul in gura la mine și e ciudat sa scuip după...

| Sunia611 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Profesionista plătită nu sunt dar soția lui sunt deja am decis tot legat de nunta...lui nu îi e scârbă de el l-am pupat mereu după și nu a avut nici un fel de problema

| Sunia611 explică (pentru VoidEternal):

Vreau sa fac asta sa îl fac fericit și mai e chestia că lui nu îi e scârbă de mine și mă simt nașpa...

| Sunia611 explică (pentru Violleta2022):

Nici eu nici el nu avem boli cu transmitere sexuala și el mia făcut oral și nu îi e scârbă de mine

| gabby996 a răspuns (pentru Sunia611):

Nu cred ca asta e problema.Nu ai de ce sa te ingrijorezi si sa inlocuiesti aceasta practica cu altceva daca vrei sa ai o familie fericita.Barbati vor multe dar trebuie sa tina cont si de sotiile lor

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sunia611):

Dar a avut o problema cu refuzul tau: "In seara asta sa supărat pe mine "

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Ana0505):

Vorbeste profesionista!

| Sunia611 explică (pentru gabby996):

Am vorbit cu el dar a spus că plăcere e când își dă drumul și atât dar mai a vrut să isi dea drumul in gura la mine și mă gândesc că îi place și asta chiar daca nu recunoaște

| Sunia611 explică (pentru Kufu95):

Am văzut persoane care au pus întrebări mai ciudate

| Sunia611 explică (pentru Miruna333):

Vreau sa fac asta dar problema e gustul cum ai spus și textura am mai înghițit cu apa cu suc cu ceva sa nu scuip sa stic momentul și nu am avut nimic după...dar când simt in gura îmi vine să dau afara chiar daca vreau sa fac asta

| Kufu95 a răspuns (pentru Sunia611):

Poate ai văzut, dar asta cam depinde de fiecare ce îi place, explică-i că nu vrei și gata, dacă pentru atâta lucru se supără, gândește-te la ceva mai grav, cum face.

| Sunia611 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da sa supărat pe mine când I-am spus să încercăm din nou a spus că s-a dus și chef și tot...Iam făcut oral mi-a spus să țin gura acolo uneori iau gura și sare peste tot și de data asta am incercat același lucru dar nu a mai terminat

| Sunia611 explică (pentru Kufu95):

După ce sa supărat I-am spus să mai incercam și a spus că i s-a dus cheful și că nu mai incercam și s-a dus afara la țigara

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sunia611):

Chiar nu dorim detalii.

| Miruna333 a răspuns (pentru Sunia611):

Daca e gustul te dezgusta, e cazul sa isi schimbe dieta. Nu mi s-a intamplat vreodata sa mi se pare dezgustator, dar cateodata am obvservat o usoara schimbare, sa fie mai acrisor. Insa, am si prietene care mi-au povestit ca le-au venit sa vomite cand au simtit gustul, una a si vomitat, deci, nu te invinovatesc.
Discuta cu el si explica-i ca nu este de vorba de scarba de el. sa nu o mai ia atat de personal. Sa citeasca pe net cat de mult influenteaza anumite mancaruri gustul spermei.
Insa, tot aici, vrei sa faci asta din placere sau sa ii faci lui pe plac? Inainte de el tot nu inghiteai? Sau doar la el a fost problema?

Înainte de el nu am avut probleme mă gândesc că gustul e înființat de țigări fumează mult. Într-un fel vreau sa îl fac fericit și de asta vreau sa înghit și el mia făcut oral și nu a avut probleme nu i-a fost scârbă

Gustul și mirosul mă duce cu gândul la clor nu știu dacă e normal

| Miruna333 a răspuns (pentru Sunia611):

Am inteles, atunci este caul sa discuti cu el si sa lase copilarismele.
Nu mai compara ce faci tu pentru el cu ce face el pentru tine.
Daca la tine totul este ok, gust miros. normal ca ii e usor. Daca era problema invers, fii sigura ca nu mai facea oral de mult.
Explica-i ca nu poti inghiti daca nu isi va schimba dieta si poate sa consulte si un medic.
Roaga-l sa se informeze cat de mult influenteaza mancarea gustul

Bine mulțumesc

Da,fi o sotie si cred ca vei gasi un echilibru.in toate dar sa te gandesti ca sunt lucruri care merita mai multa atentie si altele nu.Si intelegere

Stiu ca o sotie ar face multe pentru sotul ei. Vorbesc ca si eu sunt sot acum nu pot sa scriu aici orice sa lamuresc.

| Sunia611 explică (pentru gabby996):

Da eu am pus întrebarea aici pentru că as vrea sa înghit sa fac așa cum vrea