Buna iti recomand si www.lenjerie-fantasy.com au preturi bune si produse super sexy.Iar despre echipa lor numai laude:) promti, seriosi si ffff amabili.ii recomand!
Spune-i si tu ceva, vorba lui bruunetzellu, il sperii putin.
Dar poate ca sunt doar prieteni.
Nu trebuie sa fi geloasa vorbeste cu el sincer sau daca chiar esti disperata si sa afli ce vorbeste am o iedie cam nebuna putin dar numai buna fi atenta fa rost de idul fetei si vorbeste cu ia intreab-o asa scuze dar tu esti prietena cu cum il cheama pe prietenul tau si daca zice da ii zici aveti niste relati daca zice da dai papcui sau fal sa planga sau daca nu zii infata vezi ca tiam luat idu la fost ta prietena ca eram putin geloasa ai zis ca nu esti geloasa dar eu sunt baiat si toate fetele sunt geloase
Fata draga.ii spui ca termini cu el daca nu intelege si ii spui ca i-ai citit mesajele de pe mess si il pui sa aleaga. daca tine la tine bv lui si te alege. daca se dovedeste ca nu inseamna ca statea cu tine de plictiseala sau pentru sex (in caz ca ai facut cu el) si sa nu plangi dupa el daca o alege pe aia ca nu are rost cel mai bun sfat.succes!
Am id-ul ei si e momentan pe off. dar nu prea vorbesc cu ea. obisnuiam intr-adevar da daca m-as lua de ea. iar zice imediat prietenului meu si s-ar supara (e o fire tare suparacioasa) mersi de idee oricum