| paul65moza19 a întrebat:

Hey, guys, sunt baiat, am 15 ani si imi place de o fata de 14. Acm o luna, i-am spus acest lucru si dupa ce am rugat-o sa imi zica daca e reciproc, a zis ca nu place pe nimeni. Am mai tot vorbit cu ea (ne stim de 4 ani si ei i-a mai placut de mine), iar colegele mele au zis ca tuturor fetelor de place de cate--un baiat. De Craciun am sunat-o sa iesim in mall, dar nu putea ca facea ceva cu parintii, dar s-a aratat incatata si a zis, ca vrea sa iesim, mai saptamana viitoare. Acum nu stiu, ma place sau nu? vorbim pe What's app in fiecare zii, ar cand am lasat sa nu zic nimic, incepea ea, mai scria... intrebarile mele sunt: Ma place?, Ce sa vorbesc cu ea ca sa aflu?

Răspuns Câştigător
| TanteMarianne a răspuns:

Eu cred ca e un inceput foarte bun! mergi mai departe, dai si tu niste flori aratati afectiuea fata de ea si acordai destul de multa atentie, dar subtil!
stii doar femeie vor atentie, dar subtil!

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca este interesat de tine, dar pana la a te place cu adevarat va trebui sa va intalniti si din discutiile purtate iti vei da seama care este situatia reala si daca sentimentele sunt reciproce.

| paul65moza19 explică (pentru TanteMarianne):

Multumesc mult!

| TanteMarianne a răspuns (pentru paul65moza19):

Cu placere big grin!

| grab a răspuns:

Te-am lamurit? happy