Inca nu...
Păcat!
Le spui la amandoi ca esti gravida si vezi care din ei este incantat sa fie tata.
Pai niciunul… Niciunul dintre ei nu are job si sunt in trupe rock
Si cand te-ai culcat cu ei nu stiai ca nu au joburi si nu te pot sustine financiar daca ramai gravida?
Pai faceau bani din concerte dar nu prea au mai avut succes si o perioada l-am intretinut eu pe primul
Nasol, mai ales daca sunt rockeri atat de slabi, incat nici bani sa se intretina pe ei nu au...
De ce nu-si iau niste joburi serioase si rockul sa-l faca in weekend, cand au liber?
Nu-i conving eu doamna ce sa faca… Daca m-a mancat undeva si mi-au placut barbatii nebuni
Tanti Violleta cand vă faceți onlyfans?
Cand isi face si maica-ta!
Dacă tu nu știi cu cine ai rămas gravida, noi de unde sa stim. Ca să afli care este tatăl copilului tău, da cu banul. Numește fiecare față a banului cu numele fiecărui băiat cu care te-ai culcat, care fata este deasupra, acela este tatăl copilului.
Nu cred că e niciunul potrivit să fie tată și cel mai probabil te vor forța amândoi să-ți omori copilul.
Cel mai bun sfat ar fi să rupi complet legătura ca amândoi, dacă n-ai rupt-o deja, și să încerci să-ți crești copilul singură.
Buna sefo! 100 la suta esti pregnant! unul o sa semene cu unul din ei si celalalt cu celalalt!
Spune-i ăluia de te-a bătut ca e tac-su sau așteaptă până se face copilul mai mare și vezi cu care seamănă