| xxxxxlovexxxyouxxx a întrebat:

Hey intrebare pentru baieti :* de curand ma-m certat cu prietenul meu si el a zis ca sunt urata voi ce parere aveti sunt urata eu sunt cea din poza pt.mai multe poze add la:ajutorpentrupagini_oana
DAU FUNDA!

19 răspunsuri:
| stefan1995 a răspuns:

Ai vrea tu sa fii ce-a din pozahappy

| mgtow a răspuns:

Nu stiu daca chiar esti tu din poza, dar arata bine fotografia.

| dragos9234 a răspuns:

Alt motiv ca sa faci lumea sa se uite la profilul tau nu gaseai?

| xxxxxlovexxxyouxxx explică (pentru mgtow):

Eu sunt in poza sunt model deci imi permithappy

| Tmcn a răspuns:

Asta-i cea mai mare prostie pe care am auzit-o, dacă te consideră urâtă de ce mai e prietenul tău? Acum aştepţi complimente?

Răspuns utilizator avertizat
| caterinasmile a răspuns:

Hei eu sunt fata(scuze ca am raspuns pentru ca ai zis ca e intrebare pentru baieti) si cred ca esti foarte frumoasa acum depinde acum de fiecare.Nu stiu poate ca te machiezi prea mult, stiu de la prietenii mei ca baietilor nu prea le plac fetele care se machiaza excesiv spun ca se dau cu pidineaua pe fata! oricum eu ca si fata te vad extrem de frumoasa! Si ce conteaza parerea altora daca u te simti bine in pielea ta! el nu are decat sa zica ce vrea. ESTI O FEMEIE FRUMOASA!

| xxxxxlovexxxyouxxx explică (pentru caterinasmile):

Merci mult :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca tu esti aia, dar daca esti (prin absurd), sa stii ca ar trebui sa fii mai modesta si sa scapi de fitele astea de top-model.Cat despre ex-ul tau...probabil te-a vazut nemachiata si s-a speriat saracu'.E frumos cand iti dai cu tone de machiaj si ai photoshop-ul la indemanda, dar...ai grija sa nu-ti dea cineva "masca" joslaughing.
In fine...cine stie de pe ce site ai luat poza.laughing

| Costin_Lucian_1981 a răspuns:

Daca iti zic ca esti frumoasa o faci cu mine?

| Tmcn a răspuns (pentru CynicalCunt):

Eu nu înţeleg cu ce le încălzeşte pe persoanele ca userul de mai sus (cu întrebarea) să se dea drept altcineva şi să primească complimente. Mă întreb cu ce ajută complimentul ăla dacă practic nu îi e adresat. Tot ce pot spun e : penibil!

| r3ally a răspuns:

Fata din poza este frumoasa! Nu tu! In momentul in care ajungi sa iti pui poze cu altele inseamna ca si tu te consideri destul de uratawinking

| Äike a răspuns:

Esti foarte pateticawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca a zis ca esti urata in "interior"
sau te-a vazut nemachiata si diferenta i s-a parut mare si i s-a parut ca esti urata.
Renunta la machiajul excesiv (fie ca esti sau nu cea din poza). Un baiat trebuie sa se indragosteasca de TINE, nu de machiajul tau.
In plus, naturaletea este cel mai frumos machiaj.happy

| CynicalCunt a răspuns (pentru Tmcn):

Nu conteaza, linkul meu a fost burn total pentru earolling on the floor

I know, right?

| CynicalCunt a răspuns (pentru Tmcn):

Join me in the quest of supreme trolling and making fuckin stupid people angry

Teach me master!