1. Da, am suferit din cauza unui baiat dar din vina mea. Eu m-am despartit de el de idioata ce am fost( deoarece il iubeam), si finca el si-ar fi dat viata pentru mine... asta a si facut. Au trecut 3 ani si tot am impresia ca nu mai pot iubi.
2. El a fost primul meu iubit si nu regret nimic. M-a facut sa ma simt ca o printesa.
Pai eu cred ca este ceva normal sa suferi, acum depinde de acel baiat, nu sunt toti la fel dar depinde pe cine alegi, ai impresia asta mereu dupa o dezamagire dar ce iti este scris este pus deoparte, sunt unele relatii pe care le regret dar din greseli invatam.
Am suferit o singură dată. A fost suficient pentru a-mi da seama că nu merită să sufăr pentru un băiat. Eu cred că nu sunt toţi la fel.şi o spun din propria experienţă.
Foarte corect fetita trista! Din greseli invatam. Unii fac greseli cu pretul vietii (ca mine.) iar aaltii invata din greselile altuia
1.Normal ca am suferit dupa un baiat, nu cred ca exista vreo fata care sa nu fi trecut prin asa ceva.
2.Nu cred ca sunt toti la fel, dar au o gramada de defecte comune
3. Da!
Da,din cauza unui barbat, nu regret nimic ci din contra, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale, nu stiu de unde...dar o sa ma gandesc mereu cu drag la el, of!
Si nu, nu sunt toti la fel deloc!
Mutubal întreabă: